Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ο βόθρος του Σκάι! Λεκτική βία και απόπειρα ξυλοδαρμού στο εμετικό «Big Brother»

Η διαβολική ιδέα που είχε η παραγωγή για ανοιχτή ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες του «Big Brother» άνοιξε τον βόθρο στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με την μπόχα να μπαίνει στα σαλόνια των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν στο ριάλιτι του απόλυτου ξεπεσμού.

Λεκτική βία, απόπειρα σωματικής βίας και φρασεολόγιο Τρούμπας κυριάρχησαν, μια και οι έγκλειστοι ήρθαν σε ανοιχτή ρήξη ανοίγοντας και το στόμα τους και όποιον πάρει ο Χάρος! Εκφράσεις «είσαι σούργελο», «τι λες, ρε μ@@@κα, μη σου δώσω ένα χαστούκι μες στα μούτρα», «θα της δώσω μπάτσα σήμερα, θα της φύγουν τα δόντια», «είσαι χαζός, τρύπας και ηλίθιος» έδωσαν και πήραν, με το ΕΣΡ να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Για την τηλεθέαση

Βέβαια οι παραγωγοί του ριάλιτι και οι υπεύθυνοι του Σκάι μπορεί να έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση, μια και το μπάχαλο επετεύχθη και η τηλεθέαση πήγε καλά, αλλά όλα στον βωμό της τηλεθέασης, βρε παιδιά; Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες Δημήτρης Κεχαγιάς και Χρήστος Βαρουξής, με τον πρώτο μάλιστα μετά το λεκτικό «στόλισμα» να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς τον συμπαίκτη του!

Κάπου εκεί χώθηκε στον κακό χαμό και η δικηγόρος του ριάλιτι, την οποία ο Κεχαγιάς απείλησε επίσης ότι θα δείρει («θα της δώσω μπάτσα σήμερα, θα της φύγουν τα δόντια, αλήθεια σου λέω»). Η παραγωγή μπορεί να κοίταγε λοξά στο bullying που διαδραματιζόταν στο σπίτι του «Mεγάλου Αδελφού», όμως οι χρήστες του twitter εξοργίστηκαν με τον Κεχαγιά δημιουργώντας το hashtag #αποβολήΚεχαγιά, μια και ο παίκτης δεν αποβλήθηκε από το reality! Η μόνη ποινή που δέχτηκε από τους υπευθύνους ήταν όταν κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας (αφού του διεμήνυσαν ότι η φρασεολογία του είναι μη αποδεκτή και παραβιάζει βασικούς κανόνες) για να τεθεί αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση! Και όλα καλά και όλα ωραία… στον βόθρο του «Big Brother»!

Βγήκε από τα ρούχα της η Κορομηλά!

Το twitter, όπως προαναφέραμε, καταδίκασε όσα έγιναν, ενώ ανάμεσα στα χιλιάδες αγανακτισμένα τιτιβίσματα έκανε αίσθηση αυτό της Ρούλας Κορομηλά! Η δημοφιλής παρουσιάστρια ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Δημήτρη Κεχαγιά με το που τον είδε να κινείται απειλητικά στον συμπαίκτη του. «Από πότε επιτρέπεται το μπούλινγκ, η λεκτική βία, η επιθετικότητα και οι κινήσεις χειροδικίας στην τηλεόραση; Συνέπειες υπάρχουν; Σοβαρές όμως και παραδειγματικές! Όχι μεσοβέζικες» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ άλλο «τιτίβισμα» χρήστη συνόψισε όλο το νόημα της εκρηκτικής κατάστασης που δημιουργήθηκε στο reality: «Έπρεπε να είχε φύγει ήδη, αλλά η παραγωγή είναι χειρότερη από τον Κεχαγιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...