Η Αμαρυλλίς και ο σύντροφός της το έριξαν στο τρέξιμο

Δέκα χρόνια μαζί και φουλ ερωτευμένοι! Ο λόγος για την τραγουδίστρια Αμαρυλλίς -που αυτή την περίοδο κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της, σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη– και τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα.

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή, αποφεύγοντας τις κοινές κοσμικές εμφανίσεις, εθεάθη στη Γλυφάδα. Και οι δύο φορούσαν τις μάσκες τους και έκαναν τζόκινγκ κοντά στο σπίτι τους!

Βλέπετε, τα παρατεταμένα μέτρα για την πανδημία, που έχουν ρημάξει τη διασκέδαση, κρατούν την τραγουδίστρια μακριά από την πίστες και τον σύντροφό της μακριά από τα νυχτερινά κέντρα του, τα οποία είναι κλειστά. Έτσι, οι δυο τους προσπαθούν να παίρνουν τις ανάσες τους κατά τη διάρκεια του lockdown μέσα από την άθληση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...