«Καλή Βρανοχρονιά» σε live streaming

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις stand up comedy. Εκεί αρρώστησε βαριά και κινδύνευσε η ζωή της.

Ευτυχώς σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να ανεβαίνει στη σκηνή ή να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη, χαρίζοντας γέλιο – τώρα και διαδικτυακά, με την «Καλή Βρανοχρονιά».

Πρόκειται για ένα εορταστικό special comedy show της που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτές τις γιορτές και θα μεταδοθεί σε live streaming στις 28 Δεκεμβρίου, στις 22.00. Μια παράσταση ανάλαφρη και διασκεδαστική, με γιορτινή ατμόσφαιρα και σουρεαλιστική διάθεση. Για να ξεσκάσουν λίγο οι fans της από το βαρύ κλίμα των ημερών. Άλλωστε, το χιούμορ της Κατερίνας έχει μείνει αλώβητο – όπως άλλωστε και το μαλλί της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό