Ελένη Χατζίδου: «Έκανα σκέψεις για δεύτερο παιδί αλλά ακόμα δεν γίνεται»

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στη Real life. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα που έρχονται, τα οποία θα τα περάσει οικογενειακά καθώς και τα επαγγελματικά της βήματα. Η ίδια στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Θυμάμαι τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων, γιατί από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω περνούσα τις γιορτές στα νυχτερινά κέντρα. Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για όλους μας. Στολίσαμε από τις αρχές Νοεμβρίου. Το είχαμε ανάγκη.

Μου λείπει πολύ το τραγούδι. Δεν γκρινιάζω γιατί γνωρίζω μουσικούς που δεν έχουν να φάνε. Ευτυχώς έχω κρατήσει κάποια χρήματα στην άκρη όλα αυτά τα χρόνια και δόξα τω Θεώ ο άντρας μου δουλεύει. Τώρα ετοιμάζω το καινούργιο μου τραγούδι σε μουσική του Τάκη Μπουγά και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Είναι ένα τραγούδι που θα το βάλεις στο αυτοκίνητο και θα το πάρεις να φύγεις», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Έκανα σκέψεις για δεύτερο παιδί αλλά ακόμα δεν γίνεται. Θέλω χρόνο. Προχθές που βγάζαμε δοντάκια και πονούσε και δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ σκεφτόμουν “φαντάζεσαι να υπάρχει ένα δεύτερο μωρό στο σπίτι και το άλλο να κοιμόταν και το άλλο να ξυπνούσε;”. Δεν ανησυχώ μήπως και δεν προλάβω ηλικιακά. Αν είναι να έρθει ας έρθει, αν όχι δεν πειράζει. Θέλω να είμαι σίγουρη όπως ήμουν και για το πρώτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον