Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Το χριστουγεννιάτικο «μενού» των καναλιών για έγκλειστους τηλεθεατές

Το lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μάς αναγκάζει να μείνουμε στα σπίτια μας, αλλά η τηλεόραση θα μας αποζημιώσει με χριστουγεννιάτικες παραγωγές, εκπομπές και ταινίες. Τα κανάλια προσπαθούν να αλλάξουν τη διάθεση των τηλεθεατών προβάλλοντας εορταστικά προγράμματα για όλα τα γούστα! Ας δούμε το… μενού για την περίοδο των Χριστουγέννων!

ΟPEN

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων το Open θα προβάλει στις 20.00 την εξαιρετική ταινία «Το θαύμα των Χριστουγέννων», βάζοντας τους τηλεθεατές στο γιορτινό κλίμα! Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 09.50, η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Ευτυχείτε!» υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και τον Αναστάσιο Ράμμο με τραγούδι, ευχές, δίπλες, μελομακάρονα αλλά και πολλά δώρα. Η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής, με μαέστρο την Εύη Χλωρού, συντονίζεται μέσω skype και λέει με έναν μοναδικό τρόπο τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα συγκινήσουν, αλλά θα μας κάνουν και να γελάσουμε, είναι η Λένα Μαντά, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Διονύσης Πρώιος και ο Πάρις Σκαρτσολιάς. Στις 20.00 θα προβληθεί η ταινία «Αγιος Βασίλης για κλάματα», ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 22.00, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται κοινό και κριτική επιτροπή σε ένα ζωντανό «Just the 2 of us». O ημιτελικός έχει φτάσει και η βραδιά αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις!

ANT1

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 10.00, το «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό με κάλαντα και εορταστική διάθεση. Από τη μια, η Λίτσα Πατέρα κάνει αστρολογικές πρόβλεψεις για τις γιορτές και, από την άλλη, ο σεφ Πέτρος Συρίγος δίνει συνταγές για ένα τραπέζι με λίγα άτομα. Βασική καλεσμένη του «Πρωινού», η Κατερίνα Στανίση. Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνεχίζει να μας κρατά συντροφιά ο ΑΝΤ1, καθώς η Μαρία Μπεκατώρου καλωσορίζει το κοινό σ’ ένα ξεχωριστό «Still Standing», για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 20.00, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται στο «Rouk Zouk» το «Ανω Διαφάνι» και το «Κάτω Διαφάνι», ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα, πάλι την ίδια ώρα, θα «μονομαχήσει» το Σεβαστέικο με το Σταμιρέικο! Τη βραδιά κλείνoυν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης με το «Χιούστον… στολίσαμε»!

ALPHA

Tόσο το «Happy Day» στον Alpha της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσο και το «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα παρουσιάσουν πλούσια θεματολογία, προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών. Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 00.45, θα προβληθεί η ξένη ταινία «Παραμονή Χριστουγέννων», ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα οι σινεφίλ θα μπορούν να απολαύσουν ταινίες όπως «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», «Ζητείται ψεύτης», «The Bachelor 3», «Aυτοκίνητα 3».

STAR

Με γιορτινή διάθεση και κάλαντα θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων τόσο η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όσο και η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ θα μεταδοθεί και ένα σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο του «Τροχού της τύχης». Στις 21.00 οι τηλεθεατές μπορούν να δουν την κλασική ταινία «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη». Ανήμερα τα Χριστούγεννα το Star δεν ξεχνά τους μικρούς φίλους του και θα προβάλει τις ταινίες «Χριστούγεννα με τον Σρεκ», «Μια φορά τον χρόνο», «Το ξωτικό των Χριστουγέννων», «Snowtime», «Πολικό εξπρές» και «Ο αδελφός του Αϊ-Βασίλη».
ΣΚΑΪ

Παραμονή Χριστουγέννων και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μέσα από την πρωινή εκπομπή «Ωρα για φαγητό» θα προτείνει συνταγές για το γιορτινό τραπέζι, ενώ τα γιορτινά της θα φορέσει και η εκπομπή «Love it». Οι τηλεθεατές θα κάνουν ρεβεγιόν στις 21.00 με την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου. Οι Δημήτρης Μπάσης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αργύρης Πανταζάρας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί άλλοι θα ευχηθούν μετά μουσικής «Χρόνια πολλά».

ΕΡΤ1

Απόψε το «Μουσικό κουτί» με τους Πορτοκάλογλου και Μόρφη θα υποδεχτεί τους Νίκο Ζιώγαλα και Θοδωρή Μαραντίνη με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 16.00, η Νάντια Κοντογεώργη και το «φλΕΡΤ» φιλοξενούν τη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία θα δώσει συμβουλές για το γιορτινό τραπέζι.

Στις 22.00 η σειρά «Η τούρτα της μαμάς» με τον Κώστα Κόκλα και την Καίτη Κωνσταντίνου θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές με ένα διπλό, εορταστικό επεισόδιο στην ΕΡΤ1. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Νίκος Κουρής έχει ετοιμάσει ένα άκρως χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του «Δες & βρες». Δραγούμη, Κοντογεώργη, Σταρόβας και Λέντζας τραγουδούν το «All I want for Christmas is you»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...