Παιχνίδια στο χιόνι για τη Χριστίνα Αλούπη και την οικογένειά της

Χιονισμένες γιορτές απολαμβάνει φέτος η Χριστίνα Αλούπη στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όπου ζει με τον άντρα της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τους δύο γιους τους, Αλέξανδρο και Ανδρέα.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους χιλιάδες followers της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Όπως πρόσφατα, που βγήκαν οικογενειακώς στον κήπο του σπιτιού τους για να παίξουν με τα χιόνια και να φτιάξουν χιονάνθρωπο.

«Ήταν μια ευτυχισμένη μέρα κι αυτό είναι που μετράει» σημείωσε η Χριστίνα στην ανάρτησή της, ενώ αργότερα δημοσίευσε κι ένα «κλικ» από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, αποκαλύπτοντας πως ο μεγάλος της γιος ζητάει να προσθέτει συνεχώς στολίδια σε αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.