Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αποθέωση και εκτός stage για Άννα και Δέσποινα!

Η «Espresso» σάς αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά την ιστορική τηλεοπτική συνύπαρξη της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή και δεν τα έδειξαν οι κάμερες!

Αλλωστε, το μουσικό γεγονός της χρονιάς, που έβαλε φωτιά στη ελληνική μουσική βιομηχανία, κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο στον πολυσυζητημένο τελικό του «Just the 2 of us» στο Open, είχε μετά το τέλος του αρκετό κους κους και παρασκήνιο! Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, που τόσο μελάνι έχει χυθεί εδώ και πολλά χρόνια για την «κόντρα» τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο show του φοβερού και τρομερού Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος υποδέχτηκε στον μεγάλο τελικό την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια βραδιά που θα συζητιέται για πολύ καιρό!

Πέρα όμως από το πεταχτό φιλί στο στόμα ανάμεσα σε Βίσση και Βανδή, που μας θύμισε το αντίστοιχο φιλί της Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και που ήταν ικανό να εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη, μιας στο δυναμικό κοινό έφτασε το 40,1% όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους του show, όλα έμοιαζαν σαν ένα μεγάλο πάρτι, με το κέφι να κυριαρχεί!

Νίκος Άννα

Αγκαλιασμένες

Ακόμα και μετά το τέλος του show Βίσση και Βανδή τα είπαν αγκαλιασμένες για αρκετή ώρα (στο τέλος, όπως το πάνε, θα γίνουν και κολλητές)!

Φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν ακόμα με τις κάμερες κλειστές, δείχνοντας πόσο εκτιμά η μία την άλλη, ενώ άπαντες στο στούντιο έλεγαν στις δύο σταρ πως θεωρούν δεδομένο ότι μόλις τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας και ανοίξουν ξανά τα κέντρα διασκέδασης θα τις δουν μαζί σε πίστα, είτε το καλοκαίρι είτε τον χειμώνα!

Ο Καρβέλας

Ολοι σε πηγαδάκια συζητούσαν ότι ο Καρβέλας θα γράψει τη σούπερ επιτυχία που θα την πούνε ντουέτο, ενώ ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη ήταν το τηλεφώνημα της Σοφίας Καρβέλα στη μητέρα της, λέγοντάς της πόσο χαρούμενη την έκανε με όλα όσα είδε από την τηλεόραση! Η βραδιά όμως είχε και συνέχεια!

Τα καμαρίνια των δύο τραγουδιστριών ήταν απέναντι το ένα από το άλλο (ο Κοκλώνης ως γνήσιος τζέντλεμαν είχε παραχωρήσει το δικό του στη Βίσση) και μόλις εκείνη πήγε μετά το τέλος του show για να αλλάξει, ο αγαπητός παρουσιαστής φώναξε και τη Βανδή, που ήταν στο δικό της καμαρίνι, και οι τρεις τους τα είπαν πριβέ για πολλή ώρα!

pjimage 2 27

Το πεταχτό φιλί στο στόμα άναψε φωτιές

Η Αννα Βίσση στη σκηνή του «Just the 2 of us» τραγούδησε αγαπημένες της επιτυχίες, ξεσηκώνοντας όσους ήταν στο στούντιο, ενώ ο χαιρετισμός της προς τη Βανδή προϊδέασε τους τηλεθεατές για το τι θα επακολουθήσει! Οταν δε η Δέσποινα ανέβηκε στο stage και ερμήνευσαν μαζί το κομμάτι «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», με λίγο διαφορετικούς στίχους που παρέπεμπαν στην on stage συνύπαρξή τους, έβαλαν και οι δύο οριστικά τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους!

Οι δύο σταρ ερμηνεύοντας η μία τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις φωτιές» και «Δε με αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, έκαναν όσους ήταν στο στούντιο να παραμιλάνε!

Το παρασκήνιο μέχρι να βρεθεί η Βίσση στη σκηνή ήταν έντονο, μιας και παλαιότερα υπήρχαν προτάσεις για κοινή τους εμφάνιση, χωρίς όμως ποτέ να πραγματοποιηθούν! Βίσση και Βανδή, όμως, ανήκουν πλέον στην Panik Records και ο ισχυρός άντρας της δισκογραφικής εταιρίας Γιώργος Αρσενάκος έκανε τα πάντα για να ευδοκιμήσει η συνάντησή τους στο show του Νίκου Κοκλώνη στο Open, που δίχως άλλο έγραψε ιστορία στην ελληνική TV!

Μεγάλοι νικητές, Παπαργυρόπουλος και Josephine!

Mέσα σε όλα αυτά, βέβαια, είχαμε και τους μεγάλους νικητές του show, που ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine!

Ζόζεφιν και Νάσος

Ο μεγάλος τελικός άρχισε στις 20.00 ακριβώς, με τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια να τραγουδούν τρία τραγούδια το καθένα: ένα τραγούδι δικής τους επιλογής, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει στη σκηνή του «J2US» και ένα κοινό και για τα τρία ζευγάρια. Στο τέλος τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογίες πήραν η Josephine και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος (ήταν άλλωστε από τα μεγάλα φαβορί), κερδίζοντας την πρώτη θέση στο show!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...