Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ξέφρενα ρεβεγιόν από δικούς μας Vips – Από τη μάζωξη στο χλιδάτο Nammos έως το prive πάρτι του Τσιτσιπά

Bye, Ελλάδα μου, bye, έφυγα για Ντουμπάι!

Το αυστηρό lockdown και η μιζέρια που επικρατεί στην Αθήνα, η απαγόρευση των ρεβεγιόν και των glam parties έκαναν τους κοσμικούς Αθηναίους να πουν «bye bye» Ελλάδα και να υποδεχθούν μες στη χλιδή και την καλή χαρά, με χιλιάδες πυροτεχνήματα και ένδυμα black tie, το ελπιδοφόρο 2021, στη μεγαλύτερη και πιο κοσμοπολίτικη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Το αστραφτερό και ηλιόλουστο Ντουμπάι αποτελεί τη δεδομένη στιγμή της πανδημίας τον ελκυστικότερο και ασφαλέστερο προορισμό σε όλο τον κόσμο για χλιδή και ξεσάλωμα. Τα πάντα είναι ανοιχτά -πολυτελή εστιατόρια, clubs, εμπορικά κέντρα, παραλίες- και λειτουργούν με μέτρα ασφαλείας, τα οποία τηρούνται ευλαβικά από Άραβες και τουρίστες.

Από το Μονακό, όπου μένει μόνιμα τον χειμώνα, διακτινίστηκε στο Ντουμπάι ο Ζαννής Φραντζέσκος με τη σύζυγό του Βερόνικα Πάστρα και τα παιδιά τους, καθώς στο Nammoς Dubai, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Four Seasons Resort Dubai», στην Jumeira Beach, στήθηκε το πιο κεφάτο ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με guests τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον dj Αντώνη Δημητριάδη, το συγκρότημα The Gold Singers και τον διάσημο Λιβανέζο τραγουδιστή Ragheb Alama.

Στη σκηνή του namos ο Στεφανος Κορκολής IMG 8596

Στα πρώτα και πανάκριβα τραπέζια το «παρών» έδωσε η ανανεωμένη μετά την εγκυμοσύνη της beautiful mamma Αλεξάνδρα Λοΐζου με τον billionaire σύζυγό της Ανδρέα Παναγιώτου, που από το Λονδίνο όπου μένουν μόνιμα υποδέχθηκαν το 2021 στα Εμιράτα.

IMG 8608 Ανδρεας Παναγιωτού με τη σύζυγο του Αλεξάνδρα Λοιζου

Εκεί, μεταξύ άλλων, ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους. Όμως, την παράσταση και τα βλέμματα όλων μονοπώλησαν δύο Ελληνίδες καλλονές που κάνουν διεθνή καριέρα στον χώρο του modelling, η Σοφία Χαρμαντά και η Ιωάννα Μπέλλα.

Η Μαρινα Βερνίκου με τον σύζυγο της μικρό Καμπουρίδη κ τα παιδιά τους υποδέχθηκαν το νεο έτος στο ρεβεγιόν του ξενοδοχείου Atlantis IMG 8590

Μπελά Ιωάννα στο κόκκινο χαλί του namos IMG 8592

Με φόντο το μυθικό ξενοδοχείο «Burj Al Arab», στην Jumeira Al Naseem, φωτογραφίζονται πολλοί Έλληνες celebrities για τα social media, όπως ο bon viveur John Κουλούρης, η καλλονή πλαστική χειρουργός Ειρήνη Ζάγκου και ο PR man Χάρης Σιανίδης, που επίσης βρίσκεται στο Ντουμπάι.

EIRHNH ZAGKOY

Χάρης Σιανιδης κ Σοφία Χαρμαντά IMG 8600

Στα κορτ του κεφιού

Μπορεί οι περισσότεροι VIPs συμπατριώτες μας να είπαν «Happy New Year» στο Nammos, όμως ο Τσιτσιπάς έκαψε το πελεκούδι στο χλιδάτο κοσμικό εστιατόριο Cipriani, με ένα πριβέ πάρτι όπου κυριάρχησε το κέφι!

Για αυτό φρόντισε η Ελληνίδα dj Αντζελα, η οποία, αν και μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, τέτοια εποχή «πετάγεται» στο Ντουμπάι ως guest dj κοσμικών εστιατορίων!

33A9FAAE 13FD 46D3 A35A EE6CCEDC1E47 696x463 1

Ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε δύο ώρες πριν το 2020 αποτελέσει παρελθόν μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλά (είχαν περάσει τις διακοπές τους το καλοκαίρι στη Μύκονο) και την παρέα τους! Το ζευγάρι κάθισε σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου με ελάχιστη κατανάλωση 1.200 dirham το άτομο (270 ευρώ).

Αφού απόλαυσαν το μενού της βραδιάς, το οποίο περιλάμβανε από την περίφημη σπεσιαλιτέ του καταστήματος, ριζότο με τρούφα έως rib eye steak, και ξεδίψασαν με Dom Perignon, γλεντοκόπησαν με τις επιτυχίες που ξεπηδούσαν από τα decks της Ελληνίδας dj!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...