Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

«Καταιγίδα» από realities ετοιμάζουν τα κανάλια το 2021, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν από την πίτα της τηλεθέασης

Στη «μάχη» με ίντριγκες, κότες και… κουτάλες!

Σκληρή μάχη στα κανάλια μέσα στην πανδημία για την τηλεθέαση, με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς να επενδύουν σε reality με κλειδαρότρυπα και ίντριγκα!

Ακόμη και ο ΑΝΤ1, που όλο το 2020 επένδυσε στην ελληνική μυθοπλασία και έριξε το βάρος του στις «Άγριες μέλισσες», τελικά ενέδωσε στη γοητεία των realities, με τους τηλεθεατές να ετοιμάζονται να δουν celebrities να ταΐζουν κότες και να καλλιεργούν… κουνουπίδια.

Σκάι, ΑΝΤ1, Alpha και Star θα μαντρώσουν αναγνωρίσιμους και μη σε παραλίες, σπίτια, βίλες και στάβλους, σε προγράμματα εγκλεισμού τύπου «Big Brother» και «GNTM», γνωρίζοντας πρώτα απ’ όλα ότι οι πρωταγωνιστές τους δεν θα ασθενήσουν από κορονοϊό!
Αν και το «MasterChef» έχει ξεφύγει από τα σκληρά realities, εντούτοις συγκαταλέγεται σε αυτό το είδος. Το Star, λοιπόν, επανέρχεται την επόμενη εβδομάδα με τον πέμπτο κύκλο του reality μαγειρικής. Παρουσιαστές θα είναι και πάλι οι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, με κάποια πράγματα από το φορμάτ να αλλάζουν προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό. Το Star θα φιλοξενήσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 και τον νέο κύκλο του «GNTM», πάλι με αγόρια και κορίτσια, και την ίδια κριτική επιτροπή: Καγιά, Μπράτη, Σκουλό, Μαζαρί και δάσκαλο τον Καράβα.

Στον ΑΝΤ1 η επιστροφή της «Φάρμας» είναι γεγονός ύστερα από 19 χρόνια, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι παρουσιαστής! Ο Σκάι συνεχίζει το βιολί του με τα realities, ενώ η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από καιρό για να αναλάβει τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Super Make Over», παρέα με κομμωτές, μακιγιέρ και στιλίστες που θα αναλάβουν να αλλάξουν την εμφάνιση των παικτριών! Μπορεί τέλος Δεκεμβρίου να αποχαιρετήσαμε τον «Μεγάλο Αδερφό», όμως δεν θα γλιτώσουμε, μια και θα έχουμε «Big Brother 2», ίσως και «Big Brother 3», καθώς το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τρία συνεχή χρόνια.

Όσο για την απογευματινή ζώνη του σταθμού, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα βάλει και εκεί την υπογραφή του και θα συνεχίσει με τον Σκάι το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» από το φθινόπωρο του 2021, ενώ ετοιμάζεται και ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι.

«Αγάπη μόνο»

Παράλληλα, έχει πέσει στο τραπέζι η επιστροφή του «Power of love», από τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο αν γίνει κάτι τέτοιο θα δούμε ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι αγάπης, καθώς και νέο παρουσιαστή, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι άντρας. Σιγά μη δεν έχουμε και νέο κύκλο «Survivor»… Τέλος του έτους πάλι θα βλέπουμε καρύδες και πείνα στον Άγιο Δομίνικο!

Στον Alpha θα δούμε οσονούπω το νέο reality αγάπης, με τίτλο «Battle of the couples», με 12 ζευγάρια να περνούν από δοκιμασίες για να αποδείξουν την αγάπη τους και να πάρουν ως έπαθλο 100.000 ευρώ. Επίσης το φθινόπωρο του 2021 θα σκάσει και το «Bachelor 2», ενώ υπάρχει η σκέψη την προσεχή σεζόν να βγει στον αέρα η θηλυκή έκδοση του «Εργένη», το «Bachelorette»!

Εκτός των realities υπάρχει, ευτυχώς, και το κεφάλαιο μυθοπλασία! Το 2021 θα συνεχίσουν δυναμικά οι σειρές «Άγριες μέλισσες», «Φαμίλια», «Παρουσιάστε!», «Το καφέ της Χαράς», «Ήλιος» στον ΑΝΤ1, τα σίριαλ «Αγγελική», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Έλα στη θέση μου» στον Alpha και οι παραγωγές «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Η τούρτα της μαμάς», «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ.

Ωστόσο θα δούμε και νέες σειρές. Στον μαγικό κόσμο της μυθοπλασίας μπαίνει και το Star, αφού το κανάλι θα φιλοξενήσει τη ρομαντική κομεντί «Έρωτας με διαφορά», με τους Φαίη Ξυλά και Βασίλη Μίχα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ένα μέρος των γυρισμάτων, μάλιστα, έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Η Χίσλοπ

Η δημόσια τηλεόραση θα φιλοξενήσει από τον Οκτώβριο του 2021 τη νέα σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ «Καρτ ποστάλ». Στο καινούργιο σίριαλ της ΕΡΤ θα πρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι η σεναριογράφος των «Άγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη, αν δεν συνεχίσει έως τον Δεκέμβριο του 2021 τις «Άγριες μέλισσες» -θα το δείξει η τηλεθέαση και την απόφαση θα πάρει ο ΑΝΤ1-, θα συνεργαστεί ξανά με το κανάλι του Αμαρουσίου το φθινόπωρο του 2021 για μια νέα σειρά με τίτλο «Το ντέρτι», με ήρωες από τη δεκαετία του ’80 και τις λαϊκές πίστες.

Ποιοτική μυθοπλασία από το open και «ιστορίες δόξας» με σφραγίδα Κοκλώνη

Επίσης μια νέα σειρά ετοιμάζεται να κάνει άφιξη στο Open το 2021, με πιθανό τίτλο «Η ζωή δεν είναι τα πάντα», από την ομώνυμη ισραηλινή παραγωγή «Life is not everything». Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαρία Λάφη, η οποία είχε υπογράψει τη σειρά «Υπέροχα πλάσματα», στον Alpha. Το στόρι περιστρέφεται γύρω από έναν καταθλιπτικό συγγραφέα που δεν είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του, μέχρι που συναντά τον έρωτα. Στη σειρά θα δούμε την Ευσταθία Τσαπαρέλη και τον Ορέστη Τζιόβα.

O Νίκος Κοκλώνης για λίγο καιρό ξαποσταίνει και πάλι προς τη δόξα τραβά, μια και από τον Φεβρουάριο θα έχουμε πάλι «J2US»! Ο Νίκος, βλέποντας τη μεγάλη απήχηση του κοινού προς στο συγκεκριμένο σόου, σκέφτεται πολύ σοβαρά να το επαναφέρει στις οθόνες μας, αφού έχει την εμπειρία για έναν τρίτο κύκλο.

Να σημειωθεί ότι ο παραγωγός και παρουσιαστής είχε δηλώσει, όταν ξεκινούσε τις επαφές του για να γίνει ο δεύτερος κύκλος του σόου το 2020, ότι είχε πάρα πολλές συμμετοχές celebrities που ήθελαν να εμφανιστούν και θα μπορούσε να τους έχει ως μαγιά για έναν τρίτο κύκλο το 2021.

Με το Open μιλά ο Νίκος Κοκλώνης και για το τάλεντ σόου «Fame Story», με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή και τον Ανδρέα Μικρούτσικο δάσκαλο στη μουσική ακαδημία. Την παρουσίαση θα αναλάβει ο Κώστας Καραφώτης. Το εν λόγω πρόγραμμα θα δούμε από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Από τη Δευτέρα, εξάλλου, έρχονται με φόρα καθημερινά στις 20.00 οι «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη σε μεγάλα κέφια, ενώ και το «Βινύλιο» κάνει πανηγυρικό comeback!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...