Η ωραία Ελένη μας ταξιδεύει στα χρόνια πριν τον «Πρωινό Καφέ»

Η αγαπητή στο πανελλήνιο, Ελένη Μενεγάκη, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα social media μία προσωπική της φωτογραφία από τα χρόνια που η ίδια ακόμη ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρύβει την αγάπη της για τα βιβλία και ως γνωστόν αφήνεται στην αγκαλιά τους τον ελεύθερό της χρόνο. Θέλοντας για άλλη μια φορά να χαλαρώσει, πήρε κοντά της ένα βιβλίο και καθώς το άνοιξε… άνοιξε μαζί του το χρονοντούλαπό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε μια ξεχασμένη φωτογραφία της.

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια η παρουσιάστρια, η φωτογραφία τραβήχτηκε πολύ πριν αρχίσει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» που μας την σύστησε και όπως είναι εμφανές, η ομορφιά της ήταν από τότε το δυνατό της χαρτί, παραμένοντας αναλλοίωτα ισχυρό μέσα στα χρόνια!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μια σκισμένη σελίδα από περιοδικό χωμένη σ’ ένα βιβλίο… πριν ξεκινήσω να παρουσιάζω τον πρωινό καφέ, τόσο παλιά!»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...