Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Ματίνα Παγώνη: Τα παιδικά της χρόνια στο Άργος, ο λόγος που δεν έκανε παιδιά και η πανδημία (video)

Καλεσμένη βρέθηκε χθες το βράδυ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την ιατρική.

«Εκτός από την ιατρική ασχολιόμουν με τα συνδικαλιστικά. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό δεν έχουν προσωπική ζωή και όποιος πει ότι έχει είναι ψέμα… Εγώ είμαι παντρεμένη. Στη θητεία μου ως γιατρός έχω περάσει από τρία νοσοκομεία. Ήθελα από μικρή να γίνω γιατρός»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στο Άργος αλλά και στην γνωριμία της με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης γιατρός.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άργος, είμαι μοναχοπαίδι και λίγο καλομαθημένη. Ήμουν καλή μαθήτρια πάντα και μου έκαναν όλα τα χατίρια… Μεγάλωσα άνετα, δε μου έλειπε τίποτα για αυτό ίσως και ήμουν κακομαθημένη. Εγώ έδωσα εδώ, μπήκα στην κτηνιατρική, δε μου άρεσε και έφυγα έξω… Επέλεξα την παθολογία γιατί ασχολείσαι σχεδόν με όλες τις άλλες ειδικότητες. Αν δε ξέρεις παθολογία δε μπορείς να μάθεις καμία άλλη ειδικότητα» εξομολογήθηκε η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε, «Το κόστος του φόρτου εργασίας σε συνδυασμό με την ενασχόληση με τον συνδικαλισμό είναι μεγάλο… Ο σύζυγος είναι γιατρός και δεν παραπονιέται γιατί γνωρίζει πως είναι να είσαι γιατρός. Είναι παθολόγος…. Τα ιατρικά δεν τα συζητάμε ποτέ. ΄Τώρα με την πανδημία λέμε κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Γνωριστήκαμε στη Λήμνο που έκανα το αγροτικό μου, πέρασε κάποιο διάστημα, μετά ήρθαμε στην Αθήνα και παντρευτήκαμε»

Αναφορικά με την απόφασή της να μην κάνει παιδιά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δήλωσε πως «δεν έχω παιδιά. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί να πω ψέματα; Είχα σκεφτεί ότι όταν κάνεις ένα παιδί να αφοσιωθείς σε αυτό και δεν είναι εύκολο να δουλεύεις δέκα ώρες και να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το μεγαλώσουν οι παππούδες ή κάποιος άλλος. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ μπορεί να είναι και λάθος».

Επίσης αναφέρθηκε και και τα δύο lockdown που έχουμε βιώσει.

«Είπα ότι καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί και αφού δε μπορούμε να πάμε στην εκκλησία να κάτσουμε σπίτι μας, να προσευχηθούμε και αν θέλουμε ας ανοίξουμε την τηλεόραση ή τα ραδιόφωνο να ακούσουμε τη λειτουργία… Μπορώ να πάω στην εκκλησία χωρίς να είναι η λειτουργία, να προσευχηθώ και να φύγω» ανέφερε για μια δήλωση που είχε κάνει για τις λειτουργίες και σχολιάστηκε έντονα τονίζοντας ότι η ίδια πιστεύει πολύ.

Όσον αφορά τις δύο καραντίνες δήλωσε πως «ευτυχώς έγινε το πρώτο Lockdown, αυτό ήταν πραγματικό lockdown γιατί τώρα δεν είναι, τώρα είναι όλοι κάθε πρωί στο δρόμο. Ο κόσμος τότε ήταν φοβισμένος… Ξεκινήσαμε να βλέπουμε τι γίνεται έξω και να κάνουμε μελέτες χωρίς να ξέρουμε τι ήταν αυτό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.. Δείξαμε μεγάλη ψυχραιμία, οι νοσηλευτές και οι γιατροί έδωσαν τόσο μεγάλους αγώνες που αν δεν είσαι μέσα να τα ζεις δε μπορείς να τα καταλάβεις, να καταλάβεις τους αγώνες που δόθηκαν και για όσους νόσησαν από covid αλλά και για όλους τους υπόλοιπους ασθενείς» ενώ τόνισε ότι κατανοεί εκείνους που δε πιστεύουν στον κορονοϊο και υποστηρίζει ότι χρειάζονται επιστημονική ενημέρωση.

«Ο κόσμος τώρα βγαίνει έξω γιατί πιστεύει ότι θα το αντιμετωπίσουμε αυτό και ότι το εμβόλιο είναι θεραπεία, δεν είναι θεραπεία είναι πρόληψη. Ο κόσμος μετά από εννιά μήνες έχει κουραστεί» ανέφερε ακόμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...