Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος μετά το Instagram, «ταρακουνάει» πλέον το διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1

Τι γίνεται όταν έχεις ραντεβού και πάει 9 η ώρα το βράδυ που αρχίζει η απαγόρευση της κυκλοφορίας; Τι μπορεί να συμβεί όταν εκείνη είναι τρελή για σένα και τι όταν σου λέει πως θέλει να χωρίσετε; Πώς αντιδράς όταν μιλάει με τον πρώην της και πώς συμπεριφέρεται εκείνη όταν διαπιστώνει πως έχεις κάνει like σε φωτογραφία άλλης στο Instagram;

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Οι περισσότεροι τα έχουν ζήσει αυτά, τα έχουν κάνει, τους τα έχουν κάνει, τα έχουν ακούσει, τους τα έχουν πει. Κοινώς, γνωρίζουν από πρώτο χέρι αυτού του είδους τις καθημερινές χιουμοριστικές ιστορίες. Βλέποντας, λοιπόν, τον ηθοποιό Νίκο Αναγνωστόπουλο να τις μετατρέπει σε χιουμοριστικά βίντεο, δεν γινόταν να μην ταυτιστούν. Τι έγινε μετά; Ο ταλαντούχος ηθοποιός «ταρακούνησε» το Instagram, φτάνοντας αισίως μέχρι το διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1, το Netwix. Κι έπεται συνέχεια…

f1 5

«Πρώτα έκανα μια εκπομπή δέκα επεισοδίων στο YouTube και σιγά σιγά προχώρησα, έβλεπα αντίστοιχα βιντεάκια από το εξωτερικό κι έτσι μου ήρθε η ιδέα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο προώθησα και μέσω Instagram, με αποτέλεσμα να πάρει έκταση. Στα social media με είδαν από το Netwix και μου πρότειναν να κάνω το “Sorry, not sorry!”, μια διαδικτυακή σειρά με μικρά επεισόδια» λέει στην «Espresso» o Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό το 2017 μέσα από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», αλλά τον τελευταίο χρόνο είδε τη δουλειά του στο διαδίκτυο να απογειώνεται και τα βίντεό του να γίνονται viral.

«Το γεγονός ότι είναι ο κόσμος στο σπίτι και μπαίνει στα social media εμένα με βοήθησε όλο το διάστημα της καραντίνας λόγω κορονοϊού. Τα γυρίσματα, από την άλλη μεριά, είναι εύκολη υπόθεση, γιατί γίνονται με δύο, τρία άτομα σε σπίτι ή σε αμάξι» εξηγεί.

Καλλιτεχνικό «πολυεργαλείο»

«Ο τύπος που παίζω στα βίντεο είναι διαφορετικός κάθε φορά, καθώς πρόκειται για μια καινούργια σκηνή που εκτυλίσσεται. Είναι τύποι ανθρώπων που σίγουρα όλοι έχουμε συναντήσει, ο φίλος μας, ο γείτονάς μας… Αλλωστε καταπιάνομαι θεματικά με πράγματα που έχουμε ζήσει, έχουμε ακούσει, που μας έχουν εξιστορήσει» συνεχίζει ο ηθοποιός.

Ο ίδιος είναι καλλιτεχνικό «πολυεργαλείο», καθώς γράφει τα κείμενά του, σκηνοθετεί, κάνει μοντάζ και πρωταγωνιστεί έχοντας δίπλα του διάφορους παρτενέρ, ως επί το πλείστον γυναίκες, αφού τα πιο πολλά βίντεο αντλούν τη θεματολογία τους από την καθημερινότητα στις σχέσεις των ζευγαριών.

3 Απο τη σειρά Παρθένα Ζωή
Με τη Χριστίνα Τσάφου στην «Παρθένα Ζωή»

Μεταξύ αυτών είδαμε και την τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη. «Συνεργάζομαι με πολλά κορίτσια κατά καιρούς, αφενός γιατί όσο ανοίγει το πρότζεκτ τόσο τρέχει καλύτερα στα social media, αφετέρου δεν θέλω να χαρακτηριστώ ως δίδυμο με μια συγκεκριμένη κοπέλα. Συμβαίνει όμως να συνεργάζομαι με μια κοπέλα σε παραπάνω από ένα βίντεο, γιατί μπορεί να ταιριάζει σ’ αυτό. Είναι φίλες μου, συνεργάτιδες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, χορεύτριες. Με τη Μαρία Καρλάκη, ας πούμε, είμαστε φίλοι κι έτσι προέκυψε και η συνεργασία μας, που είχε δυνατό αποτέλεσμα. Η Μαρία το έχει και με την υποκριτική, είναι πολύ καλή και ταλαντούχα» αναφέρει στην «Espresso» ο καλλιτέχνης.

Ενα από τα πρώτα βίντεο που έκανε o Νίκος Αναγνωστόπουλος και έγινε viral είχε θέμα «τσακωμός με την κοπέλα μου». Ο ίδιος θίγει γενικά πολύ το θέμα της γκρίνιας και της κτητικότητας, καθώς θεωρεί -ανεξάρτητα από το φύλο- πως προκαλούν τα πιο σημαντικά προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Οσο για τη στιγμή που απολαμβάνει περισσότερο, είναι όταν κοινοποιεί κάθε φορά τα βίντεο και ο κόσμος αντιδρά με σχόλια.

«Ολο αυτό το feedback που παίρνω από τον κόσμο είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μένα. Υπάρχουν περιπτώσεις που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “ρε φίλε, αυτή τη σκηνή την έχω ζήσει”. Αυτός είναι και ο στόχος μου: η ταύτιση» μας λέει και συμπληρώνει ότι πέρα από την ηθοποιία τον ενδιαφέρει και η παρουσίαση: «Με ενδιαφέρει πολύ η τηλεόραση, θα ήθελα να κάνω μια χιουμοριστική εκπομπή ή κάποια ταξιδιωτική, πιστεύω πως θα μου ταίριαζε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...