Χάρης Βαρθακούρης: Aποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παρουσιάσει το «Big Brother»

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε μαζί με τον Γιάννη Βαρδή στην εκπομπή της Ερτ «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν για όλα. Ο Γιάννης Βαρδής, μεταξύ άλλων ρώτησε τον Χάρη Βαρθακούρη πως αποφάσισε να παρουσιάσει το «Big Brother».

«Όλα ξεκινάνε από το Globetrotters. Tην εκπομπή με τα ταξίδια που δεν ήθελα να την κάνω. Όταν μας είπαν ότι πρέπει να λείψουμε δύο μήνες είπε ότι δεν μπορώ να αφήσω τα κοριτσάκια μου. Είπα στην Αντελίνα αν θέλει να πάει. Δουλειά είχα, είχα πολλά live. Το κανάλι επέμεινε γιατί ήθελαν το ζευγάρι. Το πρόβλημα του πεθερού μου ήταν πως ήθελε να κρατήσει τα παιδιά παραπάνω από δύο μήνες.

 Πήγε ανέλπιστα καλά. Έπαιξαν κάποια πράγματα που δεν περίμενα. Όπως οι καβγάδες που ήταν φυσιολογικό. Αυτό έπιασε. Αυτό έφερε ενδιαφέρον και τις προτάσεις από τα κανάλια.

Μία ήταν και για το Big Brother. Ποιο ήταν το σκεπτικό μου; Δεν θυμόμουν τι θα πει ριάλιτι. Ούτε την ύπαρξη του πριν από 20 χρόνια θυμόμουν, ούτε πριν από 10. Με προειδοποίησαν και μου είπαν αν έχω γερό στομάχι. Από τις προτάσεις που είχα ήταν η πιο μακριά από εμένα και την επέλεξα επί τούτου. Τη λιγότερο προβλέψιμη. Το να πήγαινα κριτής δεν μου έδινε τη δυνατότητα να εξελιχτώ.

Είπα να κάνω κάτι που ή θα με καταστρέψει ή θα με φτιάξει. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω. Έπεσα στα πολύ βαθιά, με συνθήκες κορονοϊού. που δεν ευνοεί και έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, αλλά ψυχοφθόρο. Το καλό είναι ότι είχα έναν Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...