Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Νικόλ Δαλέκου: «Δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό συνθέτη και ήμουν μόλις 17»

Η Νικόλ Δαλέκου αποτελεί μια καλλιτέχνιδα που έχει χαράξει τη δική της πορεία στο τραγούδι και στην υποκριτική.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η συμμετοχή της στα «Διλήμματα» του Open έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, τη στιγμή μάλιστα που ερμηνεύει και το τραγούδι της σειράς «Διλήμματα ζωής».H ίδια μιλώντας στην «Espresso» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, περιστατικά που της έχουν σημαδέψει τη ζωή, όπως οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή και σκηνοθέτη στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα. Από μικρή ηλικία η όμορφη Νικόλ κατάφερνε να συνδυάζει τον αθλητισμό μαζί με τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες της. Μάλιστα, σήμερα είναι και δασκάλα pilates σε συνδυασμό με το τραγούδι και την υποκριτική.

Χορός και σπορ

«Από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβα ότι έχω έφεση στα καλλιτεχνικά. Επίσης έκανα χορό και αθλητισμό και παράλληλα ήμουν ένα κοριτσάκι που καθόταν με τις ώρες στο δωμάτιό του και έγραφε ποίηση και στίχους! Είχα αρκετές ευαισθησίες και τις έβγαζα γράφοντας. Στο σχολείο, σε μια απόπειρα να το σκάσω από την ώρα των Μαθηματικών που δεν μου άρεσαν, για να μπω στο θεατρικό του σχολείου ανακάλυψα ότι όχι μόνο είχα θεατρικές ικανότητες, αλλά και φωνητικές. Ετσι άρχισε το όνειρο ζωής για εμένα» μας λέει και συνεχίζει:

«Επίσης υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και συγχρονισμένης κολύμβησης. Ο αθλητισμός σού δίνει πειθαρχία, σε κάνει να βάζεις στόχους και να έχεις πείσμα να πετυχαίνεις αυτά που θες. Σπούδασα και είμαι και pilates instructor. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς άθληση» λέει χαρακτηριστικά.

77081691 2517895538328922 5351204160446398464 o

H ηθοποιός που εδώ και τρία χρόνια πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Open «Διλήμματα», που προβάλλεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», μιλά με θερμά λόγια για τη συνεργασία της με το κανάλι: «Αγαπάω πολύ το Open και τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή! Mε εμπιστεύτηκαν και είμαι ακόμα εκεί. Η συνεργασία μας ήρθε εντελώς ξαφνικά μέσα από ένα βιογραφικό μου, με κάλεσαν, έγινε η οντισιόν και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια υπέροχη χημεία. Με τους συναδέλφους μου έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Τον πρώτο χρόνο που ήμουν και στο πάνελ του “Ευτυχείτε” γνωριστήκαμε καλύτερα και μου φέρθηκε με αγάπη» λέει η Νικόλ Δαλέκου, η οποία μάλιστα ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων αρχής «Διλήμματα ζωής».

Το hit της εκπομπής

«Είναι ένα τραγούδι που έγινε με πολλή αγάπη και πείσμα. Ηθελα πολύ να κάνω ένα τραγούδι για τα “Διλήμματα” και έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θέμη Μάλλη και τον Γιώργο Μιχαηλίδη για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Φέτος ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της Heaven και το πανέμορφο βιντεοκλίπ μας που θα το βρείτε στο YouTube. Θέλω να ευχαριστήσω τον μέντορα, συνθέτη και δημιουργό μου Τάκη Μπουγά που έβαλε την υπέροχη μουσική του και την Αγγελική Μακρυνιώτη για τους πανέμορφους στίχους της. Ο κόσμος το έχει αγαπήσει πολύ και μου το εκφράζουν καθημερινά στον δρόμο» λέει με καμάρι στην «Espresso» η Νικόλ Δαλέκου.

Η σεξουαλική παρενόχληση από τραγουδιστή και γνωστό σκηνοθέτη

Η εντυπωσιακή καλλιτέχνις, που έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της υποκριτικής και της μουσικής, από τους Λάκη Λαζόπουλο, Τζένη Βάνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χάρη Γαλανό, Νίκο Βέρτη, μέχρι την Πέγκυ Ζήνα και τον Θέμη Αδαμαντίδη, εξομολογείται στην «Espresso» πως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας σήμερα και μάλιστα είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά και από γνωστό σκηνοθέτη τηλεοπτικών επιτυχιών.

«Σε μικρή ηλικία και ειδικά στο ξεκίνημά μου στο τραγούδι δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό συνθέτη και τραγουδοποιό, έχοντας πάει στο στούντιο για να κάνω ηχογράφηση ένα από τα τραγούδια του. Με έκανε να νιώσω πολύ άβολα και ήμουν μόλις 17 χρονών, αλλά όλα πήραν τον δρόμο τους, αφού είχα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω. Και από έναν γνωστό σκηνοθέτη που έπαιξα ρόλο σε ένα από τα σίριάλ του. Αχ, τι να πω, τα έχω περάσει και αυτά, αλλά πάντα ήμουν ευγενική αλλά και μαγκάκι» αποκαλύπτει και συνεχίζει:

«Κανείς και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να χάνει τις αξίες του και τα πιστεύω του. Η πίστη και η οικογένεια βοηθάνε πολύ σε αυτό. Πάντα άκουγα τις συμβουλές του πατέρα μου. Πρέπει να έχουμε το θάρρος να μιλάμε και να εμπιστευόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους, τους ανθρώπους που μας αγαπάνε! Ετσι έκανα κι εγώ. Οταν συνέβη αυτό, αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους με τον κατάλληλο τρόπο. Ο χώρος αυτός είναι δύσκολος, θέλει γερό στομάχι και υπομονή, και να έχεις το θάρρος να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε ταπεινώσει» εξομολογείται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....