Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Κατερίνα Λιόλιου από καρδιάς για το άλμπουμ

Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου, με...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Ρίκα Διαλυνά: Στο τσακ να μείνει ανάπηρη!

Μια σοκαριστική πτώση τις άγιες ήμερες του Πάσχα για...

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ήταν άδικο… ένιωσα τόσο πόνο» (video)

Καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Η συγγραφέας-ψυχαναλύτρια που γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε για το περιστατικό που την συγκλόνισε στη ζωή της και ακόμα και σήμερα την κάνει να λυγίζει.

«Το πρώτο μου σοκ το έπαθα σε ηλικία 8 ετών και κλονίστηκε η πίστη μου για την θρησκεία, όπου δεν επανήλθε ποτέ. Μεγαλώσαμε στον Πειραιά, όπου η φίλη της μαμάς μου είχε έναν γιο, τον Κίμωνα. Μεγαλώσαμε μαζί κι επειδή ήταν πολύ νόστιμο αγόρι, ήμασταν όλες ερωτευμένες. Στο δημοτικό και παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν μια τραγική βραδιά. Οι γονείς του, γυρνώντας χαράματα, σκοτώθηκαν ακαριαία σε ένα ποτάμι και σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα κι αυτός έμεινε ορφανός. Τον πρώτο καιρό τον πήραμε σπίτι μας. Ένιωσα τόσο τον πόνο του γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην δω την μανούλα μου σε αυτές τις ηλικίες.

Την Κυριακή μας πήγε η μαμά μου στην εκκλησία, όπως συνηθιζόταν, και με έβαλε να προσκυνήσω την Παναγία. Θυμάμαι ότι 8 χρονών της είπα δεν σε αγαπώ γιατί πήρε την μανούλα του φίλου μου και δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα αυτά που πέρασα με αυτό το αγόρι. Πίστευα ότι είναι άδικος ο Θεός αφού στα αλήθεια δεν σε βοηθάει και πέρασαν τα χρόνια όπου άρχισα να ασχολούμαι πολύ με το θέμα της ψυχής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=ku8ww4WcYrQ&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...
spot_img
spot_img