Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Σολωμού, Παπαδημητρίου, Ζαρίφη: Παίρνουν δημόσια θέση για τις καταγγελίες

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησαν οι παρουσιάστριες της εκπομπής «Roomies». Η Μαρία Σολωμού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη πήραν δημόσια θέση σχετικά με το τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει ξεσπάσει στο χώρο του θέατρου.

«Εγώ προσωπικά έχω πια τρομοκρατηθεί, κάθε πρωί τσεκάρω τι άλλο θα βγει. Για εμένα αυτή η φάση είναι πολύ αμήχανη και δύσκολη. Οι γυναίκες αυτές λένε αλήθεια και τα ξέραμε και εμείς. Είναι δύσκολη αυτή η φάση γιατί ο καθένας έχει άποψη και έχει να πει κάτι. Αυτό που με φοβίζει εμένα είναι να μην πάει στην απέναντι πλευρά η κατάσταση. Να φτάσει να είναι πχ απαγορευτικό το φλερτ στον χώρο. Ας αφήσουμε τις καταγγελίες στη δικαιοσύνη και να δούμε τι και πώς. Είμαστε γυναίκες, και είμαστε μαζί τους. Συγχαρητήρια σε αυτές που βγήκαν και μίλησαν», είπε η Μαρία Σολωμού.

 «Η αλήθεια είναι πως σε όλα αυτά τα χρόνια έχω και εγώ ακούσει «Η αλήθεια είναι πως σε όλα αυτά τα χρόνια έχω και εγώ ακούσει πράγματα. Κάποια από αυτά που έχουν βγει τώρα εγώ ούτε που τα είχα ακούσει καν. Για αυτό και έχω σοκαριστεί περισσότερο. Δεν τα ήξερα ούτε ως φήμες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Ίσως ήμουν από τις τυχερές από ό,τι καταλαβαίνω. Ούτε έχω βρεθεί μπροστά σε κάτι. Θεωρώ ότι αν είχα βρεθεί μπροστά σε κάτι θα αντιδρούσα, αλλά βέβαια είναι και θέμα ηλικίας. Συμφωνώ με τη Μαρία. Σεβόμαστε και θαυμάζουμε πολύ τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει για αυτό που τους έχει συμβεί. Ο δρόμος της δικαιοσύνης νομίζω είναι ο καταλληλότερος για να εξεταστούν αυτές οι υποθέσεις… Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται για ένα σπουδαίο λόγο, και όχι μόνο για μια συζήτηση που θα ξεχαστεί. Καλό θα είναι να υπάρξει ένα νομικό πλαίσιο, ο καθένας να μπορεί να μιλήσει. Και θέλω να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στο ΣΕΗ και τον κ. Μπιμπίλα για τη δουλειά που κάνουν. Προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στις καταγγελίες. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Εγώ πάντα πιστεύω πως οι χώροι που έχουν εξουσία κρύβουν πολλές παθογένειες. Αυτή τη στιγμή στοχοποιείται ο χώρος της υποκριτικής, αλλά ξέρουμε ότι η τηλεόραση και η πολιτική κρύβουν επίσης πολλές παθογένειες. Για το κομμάτι της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι παθογένεια της χώρας, το πόσο άντρας είναι κάποιος ή πόσο γυναίκα είναι κάποια. Πρέπει να αλλάξει όλη η φιλοσοφία της χώρας. Ας σταματήσουμε να νομίζουμε πως είναι μαγκιά επειδή έχουμε εξουσία να πάμε στο κοριτσάκι να κάνουμε τον ωραίο. Να έχουμε ευγένεια και παιδεία και να μην ταλαιπωρούμε τη νέα γενιά», είπε η η Κατερίνα Ζαρίφη.

111 1

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...