Βασιλική Ανδρίτσου: «Κρύψου! Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή»

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες που αφορούν στο θέατρο άνθρωπο, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

H είδηση αυτή έχει σοκάρει τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. H ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξέσπασε κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου με μία οργισμένη ανάρτηση.

«Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν.. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή.. Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου.. Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!!! Όπου βρεις!!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά.. Να φοβάσαι τον άνθρωπο!», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Κι όμως είναι 60 χρονών! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!