Δώρα Χρυσικού: «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα» (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Δώρα Χρυσικού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει στο χώρο του θεάματος το τελευταίο διάστημα και δεν δίστασε να εξομολογηθεί τον φόβο της απέναντι στον Γιώργο Κιμούλη.

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του.

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει

Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί», είπε η Δώρα Χρυσικού.

https://www.youtube.com/watch?v=fCUgPWsU-0w&ab_channel=Zappitshow

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.