Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Αιχμηρή απάντηση του Άνθη στον Στραβοπόδη που αρνείται τον βιασμό: «Έχω αξίες και ηθική»

Με μια ανάρτησή του στα social media απαντά ο Δημήτρης Ανθης στον Νικόλα Στραβοπόδη, οποίος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, που του αποδίδει ο πρώτος, υποστηρίζοντας ότι αυτό που συνέβη μεταξύ τους το 2006 ήταν συναινετικό σεξ.

Οπως σημειώνει στο post που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο 37χρονος μάγειρας Δημήτρης Ανθης, στη δημόσια εξομολόγηση που έκανε πριν από λίγο καιρό και στη μήνυσή του που ακολούθησε, κατονομάζοντας τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη ως βιαστή του, είπε την αλήθεια του. Στην ανάρτησή του, δε, ζητάει απ’ όλα τα θύματα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες να μην αλλάξουν, ενώ τα βάζει με τους κουτσομπόληδες και κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, που βλέπουν τις υποθέσεις τους απλά ως νούμερα τηλεθέασης.

«Εχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης… Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά, γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν… Γι’ αυτό θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουμε οι ίδιοι και να μην αλλάξουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ανθης. «Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν, αλλά έχω αξίες και ηθική, και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

1 73 338x600 1

Στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Ανθης εναντίον του Νικόλα Στραβοπόδη, ο οποίος εμφανιζόταν μέχρι πρότινος στο σίριαλ του Σκάι «8 λέξεις», υποστηρίζει ότι τον βίασε με πολύ άγριο τρόπο το 2006 στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Αναφέρει, μάλιστα, φρικιαστικές λεπτομέρειες, όπως ότι ο ηθοποιός παραβίασε αρχικά το σώμα του με ολόκληρο το χέρι του, αδιαφορώντας που εκείνος πονούσε και τον παρακαλούσε να σταματήσει. Ο Νικόλας Στραβοπόδης, από την πλευρά του, δηλώνει αθώος, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την αποδοχή του μηνυτή. Μάλιστα, αναρωτιέται μήπως ο Ανθης περίμενε κάτι παραπάνω σε συναισθηματικό επίπεδο και ήταν θυμωμένος μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...