Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Στο στόχαστρο του συνηγόρου του Λιγνάδη μπήκε δημοσιογράφος που στρατολογεί δήθεν θύματα

Χείμαρρος με τις λέξεις… ο Αλέξης!

Αλέξης Κούγιας… non stop! «Βροχή» έπεφταν χθες οι ανακοινώσεις του στο πλαίσιο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς έβαλε στο στόχαστρο «νεαρό δημοσιογράφο», ξεδιπλώνοντας ένα σενάριο που ούτε ο ίδιος θέλει να πιστέψει, επιτέθηκε ξανά στη 19η τακτική ανακρίτρια, έδωσε απαντήσεις για τη νέα μήνυση σε βάρος του ηθοποιού και θεώρησε σκόπιμο να γνωστοποιήσει στο πανελλήνιο ότι πλήρωσε… 7 ευρώ για τη δικογραφία της υπόθεσης, την οποία χαρακτήρισε ξανά «κατασκευασμένη»!

Ο ποινικολόγος ενημερώθηκε ότι «διέρρευσε» η είδηση για τη νέα μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και χθες το πρωί διαπίστωσε «από τα πρωτοσέλιδα δύο σκανδαλοθηρικών εφημερίδων (καθένας αντιλαμβάνεται πλέον τόσο τη σοβαρότητα των μηνύσεων όσο και τη σκοπιμότητα την οποία εξυπηρετούν) που είναι ανηρτημένα στα περίπτερα, ότι τους έχει διανεμηθεί το περιεχόμενο της μηνύσεως, το οποίο και δημοσιοποιούν».

Και μπορεί, όπως παραδέχεται, να μη γνωρίζει το περιεχόμενο της μήνυσης, ωστόσο ξεδιπλώνει ένα σενάριο:

«Πολύ σοβαρός δημοσιογράφος με ενημέρωσε ότι πρωταγωνιστής σε αυτές τις ενέργειες εις βάρος του εντολέως μου είναι ένας φιλόδοξος νέος δημοσιογράφος, ο οποίος στρατολογεί τα φερόμενα ως θύματα και ακολούθως τα διοχετεύει σε έναν άντρα και μια γυναίκα δικηγόρο. Μου απεκάλυψε, μάλιστα, ότι τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν πάλι με την ίδια διαδικασία δύο νέοι βιασμοί, τους οποίους χειρίζεται γυναίκα δικηγόρος!»

Αν ο Αλέξης Κούγιας δεν τόνιζε ότι «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό», θα μπορούσε να βγει το συμπέρασμα ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλάζει υπερασπιστική γραμμή. Υπενθυμίζεται ότι στην απολογία του έχει αποδώσει ευθύνες για «κατασκευή» του κατηγορητηρίου στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στους νομικούς του συμβούλους. Τώρα, στο επίκεντρο μπαίνει ο «νεαρός δημοσιογράφος».

Για τη νέα μήνυση για βιασμό ο Αλέξης Κούγιας είπε στον Δημήτρη Λιγνάδη «ότι δεν θα πρέπει να ανησυχεί διότι, ανεξαρτήτως του τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα εις βάρος του, η Δικαιοσύνη δεν παραπλανάται από αυτού του επιπέδου τις σκοτεινές διεργασίες…»

Με επόμενη ανακοίνωσή του ο δικηγόρος ενημέρωσε πόσα πλήρωσε για τη δικογραφία λέγοντας:

«Για να αντιληφθεί ο νομικός κόσμος, δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι, το πόσο σοβαρή ήταν και είναι η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του εντολέως μου, κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη… για τα αντίγραφα που έλαβα… πλήρωσα… το ποσό των 7 ευρώ», επισημαίνοντας ότι η δικογραφία «ως μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του εντολέως μου είχε μόνο μία κατάθεση, του φερόμενου ως βιασθέντος στις 8/8/2015».

Στην τελευταία ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της ανακρίτριας, προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα και νέες αναφορές στον Άρειο Πάγο, καταγγέλλοντας «μία χοντροκομμένη προσπάθεια για να σωθούν όλοι όσοι κατασκεύασαν αυτή τη βρομερή σκευωρία». Μιλά για «καταεξευτελισμό» των νομικών διαδικασιών και υποστηρίζει:

«Αυτά που συμβαίνουν στο ανακριτικό γραφείο με τους δήθεν βιασμένους από τον εντολέα μου Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλοντες και την κυρία ανακρίτρια που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις παράνομες παραλείψεις της προανακρίσεως και τα χοντροκομμένα ψέματα δεν έχουν προηγούμενο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...