Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι… ένστολες «Φιλιππινέζες» του Φουρθιώτη!

Από ένστολοι προστάτες των πολιτών κατάντησαν «Φιλιππινέζες» του Μένιου Φουρθιώτη οι αστυνομικοί της συνοδείας του, οι οποίοι αναζητούν τη «διαφυγή» τους σε άλλη υπηρεσία. Η συνύπαρξή τους έχει διαταραχθεί λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του παρουσιαστή, ο οποίος τους χρησιμοποιεί ως… υπηρετικό προσωπικό! Το εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν ότι για την… αξιοζήλευτη θέση του «προστάτη» του τηλεπαρουσιαστή είχαν υποβληθεί αιτήματα από 17 ενστόλους!

Είχε προηγηθεί, στις 13 του περασμένου Αυγούστου, η εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια εξωτερικά της οικίας του παρουσιαστή στην Εκάλη, με αποτέλεσμα να καεί το φυλάκιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του, ο τηλεπαρουσιαστής είχε συνδέσει την επίθεση με την προσπάθεια έκδοσης της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά news», την οποία προετοίμαζε για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Την προανάκριση είχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. Ο Φουρθιώτης κυκλοφορούσε από τότε με θωρακισμένη λιμουζίνα γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία και χαρακτηρίζεται «ναυαρχίδα» των αυτοκινήτων ασφαλείας!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, διατέθηκαν δύο αστυνομικοί από τη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων στον Μένανδρο-Γεώργιο Φουρθιώτη.

Ωστόσο, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, μια ύποπτη κλοπή απασχόλησε τη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, ύστερα από την αναφορά ενός 38χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχει διατεθεί στην προσωπική ασφάλεια του Μένιου Φουρθιώτη. Όπως ανέφερε, στις 6.15 το απόγευμα της Δευτέρας 1 Μαρτίου είχε σταθμεύσει το υπηρεσιακό BMW X5 επί της Χαριλάου Τρικούπη 6-10, έξω από το εμπορικό κέντρο Atrium, στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων και συνόδευσε τον παρουσιαστή στην είσοδο της πολυκατοικίας για ραντεβού που είχε.

Εντόπισε την τσάντα

Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι από το εσωτερικό του υπηρεσιακού οχήματος, που είχε εγκαταλείψει ανασφάλιστο, άγνωστος άρπαξε μια τσάντα που είχε αφήσει στο πατάκι από την πλευρά του οδηγού, μέσα στην οποία είχε μεταξύ άλλων και το ατομικό του όπλο, ένα HK USP Compact των εννέα mm.

Όπως υποστήριξε στους συναδέλφους του, ύστερα από προσωπική του έρευνα σε ακτίνα περίπου 30 μέτρων, εντόπισε την τσάντα με το υπηρεσιακό του όπλο. Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία. Ωστόσο, για την υπόθεση δεν έγινε η παραμικρή αναφορά από την κατά τα άλλα πρόσφορη σε επιλεκτικές διαρροές ΕΛ.ΑΣ.!

Οι «εμπλοκές» του παρουσιαστή με την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη είναι συχνές. Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στις 5 Μαρτίου 2020, είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από μπαράζ αλληλομηνύσεων με πρώην συνεργάτες του στο κανάλι Epsilon όπου εργάζεται. Όλα άρχισαν όταν ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλε μήνυση σε ζευγάρι πρώην συνεργατών του, υποστηρίζοντας ότι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν. Στο πλαίσιο του Αυτοφώρου συνελήφθη η γυναίκα και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Ο παρουσιαστής συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Στις 10 Ιανουαρίου, άγνωστοι πυρπόλησαν το όχημα του διευθυντή Ενημέρωσης του καναλιού Epsilon και στενού του συνεργάτη -αρχισυντάκτη της εκπομπής του-, με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πλευρική είσοδο του πλατό. Τη νομική του εκπροσώπηση σε αυτή την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος Αθηνών και βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Ο Φουρθιώτης φέρεται ότι έχει αναφέρει σε συνοδό του, σε μια από τις διαδρομές τους, με αφορμή σχόλια προς το πρόσωπό του: «Ωχ, μωρέ, μη δίνεις σημασία. Εμένα μου έγραφαν ότι είμαι μπλεγμένος με ντρόγκια (ναρκωτικά) και μαστροπείες. Κανείς δεν θα σου πει ευχαριστώ. Έχω βοηθήσει σχεδόν όλους τους επωνύμους και τώρα δεν θέλει να με ξέρει κανείς τους».

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του προς τους ένστολους συνοδούς του και τα πάρεργα στα οποία τους απασχολεί, τους κάνει να ζητούν ο ένας μετά τον άλλον να αποχωρήσουν! Ακόμη και μέσα στο κανάλι στο οποίο εργάζεται, όταν έχει προστριβές με άλλους εργαζομένους, δεν διστάζει να βάζει τους αστυνομικούς να κάνουν παρατηρήσεις (!) και συστάσεις (!) σε όσους χαλούν τη… ζαχαρένια του! Να τονίσουμε πως η διάθεση ένστολου προσωπικού για λόγους ασφάλειας κρίνεται από το αρμόδιο τμήμα της Γενικής Διεύθυνσης και με σχετική γνωμοδότηση του αρχηγού. Προφανώς, ο υποστράτηγος Νίκος Σπανουδάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής της υπηρεσίας μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ., βρήκε από το προηγούμενο καθεστώς μια λίστα φυλάξεων. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα πρέπει από την ΕΛ.ΑΣ. να γίνεται ουσιαστικός έλεγχος για τη διάθεση του ένστολου προσωπικού προς τους ιδιώτες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...