Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα παιδικά του χρόνια!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα επιστρέψει στο Αχλαδοχώρι Σερρών, τον τόπο καταγωγής του! Ο δημοφιλής σεναριογράφος των τηλεοπτικών παραγωγών «Στο Παρά 5», «Σαββατογεννημένες» και «Εθνική Ελλάδος», σύμφωνα με πληροφορίες, γράφει αυτή την περίοδο μια τηλεοπτική σειρά την οποία διεκδικούν η ΕΡΤ και ο ΑΝΤ1!

Μάλιστα, θα έχει πλούσια αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα παιδικά και τα νεανικά του χρόνια στις Σέρρες, με τους γονείς του και τη μεγαλύτερη αδερφή του την Κική, η οποία είναι δικηγόρος και του έχει χαρίσει και μια ανιψιά.

Ο αγαπητός δημιουργός, που γεννήθηκε το 1972 στις Σέρρες, έχει μεγάλη αδυναμία στο χωριό του και σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για αυτό, αλλά και για το ότι σε ηλικία 15 ετών ο πατέρας του είχε κερδίσει 120.000.000 δραχμές στο Εθνικό Λαχείο: «Είχα μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία, παιχνίδι, ξεγνοιασιά, αλάνες. Χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα, ήμουν πολύ καλός μαθητής. Θυμάμαι ιδιαίτερα τη Δ’ Δημοτικού, που μετακομίσαμε για μία χρονιά στην Ξάνθη, γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας μου. Ηταν τραπεζικός και η μητέρα μου δασκάλα. Και ενώ δεν γνώριζα κανέναν, οι συμμαθητές μου με δέχτηκαν αμέσως και έκαναν εύκολο κάτι τόσο δύσκολο. Η μητέρα μου είναι ιδιαίτερη, τα πάει πολύ καλά με τα οικονομικά, θα μπορούσε να δουλέψει στο υπουργείο Οικονομικών, και ο πατέρας είναι τόσο κοινωνικός – τον ξέρουν και οι πέτρες, κάτι που εγώ δεν το αντέχω».

Επίσης, είχε δώσει και άλλες λεπτομέρειες: «Μικρός έβλεπα στην τηλεόραση στίβο, Ολυμπιακούς Αγώνες και πολλές αμερικανικές κωμωδίες, πράγματα που ήταν για μεγαλύτερους. Παρακολουθώντας εκπαιδεύτηκα στην κωμωδία και έμαθα το τηλεοπτικό σενάριο. Στην εφηβεία μου ήμουν μοναχικός, κι ας ήμουν αρκετά δημοφιλής. Εμενα στο σπίτι και έβλεπα τηλεόραση. Σαν να έχτιζα το μέλλον μου. Στα 18 μου, ενώ διάβαζα για πανελλαδικές, πέρασα στη Νομική στο Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πήρα το πτυχίο. Ονειρευόμουν να γράψω μια κωμική σειρά σαν τις “Τρεις Χάριτες” και να παίξω έναν δεύτερο ρόλο, σαν αυτόν που έπαιζε ο Μιχάλης Ρέππας. Και τελικά το έκανα με τις “Σαββατογεννημένες”».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ, στην οποία αναμένεται να σταλούν τα κοστολόγια για να προχωρήσει η διαδικασία έγκρισης.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για την τηλεοπτική επάνοδο του ηθοποιού και από τη μεριά του ΑΝΤ1. Η ιδιαιτερότητα στην πρόταση που έκανε ο ΑΝΤ1 για τη σειρά αφορά την ενσωμάτωσή της και στην καινούργια ψηφιακή πλατφόρμα του σταθμού. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτό το διάστημα ετοιμάζει την εκπομπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...