Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Οι απειλές της Τέτας του «Mr Ριφιφί» στον Νίκο Κοκλώνη και τα 50.000 € (video)

Η Τέτα Καμπουρέλη φαίνεται πως… ακονίζει τα νύχια της για καβγά με το Νίκο Κοκλώνη. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα μηνύματα που έστειλε χθες το πρωί στο κινητό του γνωστού παρουσιαστή, παραγωγού και εκδότη του περιοδικού «OK!» απαιτώντας (!!!) από εκείνον να πιστώσει στον λογαριασμό της εταιρίας του συζύγου της Βασίλη Γκουρούση 50.000 ευρώ;

Οπως φαίνεται, μάλιστα, στη διαδικτυακή συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, την οποία δημοσιοποίησε ο Νίκος Κοκλώνης στα social media, η Kαμπουρέλη τού έδωσε και συγκεκριμένη χρονική διορία για να της δώσει αυτά τα χρήματα. Οπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής του «J2US» σάστισε στην αρχή, νομίζοντας πως επρόκειτο για κάποιο αποτυχημένο πρωταπριλιάτικο αστείο από την πλευρά της «εθνικής μας νυχούς», όπως την αποκαλούν συχνά τα media.

teta1 1

Ωστόσο γρήγορα διαπίστωσε εμβρόντητος ότι η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της μεγάλης αρπαγής από τις θυρίδες κοσμικών κυριών σε τράπεζας του Ψυχικού, εννοούσε αυτά που του έγραφε στα μηνύματά της. Διέκρινε, μάλιστα, όπως ήταν φυσικό, και μια απειλή πίσω από τα γραφόμενά της. Οπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε», στο Open, με την Κατερίνα Καινούργιου, η ξανθιά αισθητικός, που έχει δοκιμαστεί και ως ηθοποιός στο θεατρικό σανίδι, φέρεται ότι εκβιάζει τον γνωστό παρουσιαστή και εκδότη του «ΟΚ!» ζητώντας του 50.000 ευρώ με αφορμή τις φωτογραφίες της που φιλοξενούνται στο αυριανό τεύχος του περιοδικού.

Οπως εξήγησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η σύμβουλος έκδοσης του «ΟΚ!» Σόνια Καζόνι, στο συγκεκριμένο τεύχος η Τέτα Καμπουρέλη φιγουράρει στο εξώφυλλο, καθώς υπάρχει στις σελίδες του εκτενές ρεπορτάζ για την υπόθεση της ληστείας στις θυρίδες της τράπεζας του Ψυχικού, μια υπόθεση που απασχολεί τις Αρχές, έχοντας φέρει την ίδια και τον άντρα της Βασίλη Γκουρούση στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

«Το ρεπορτάζ αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα sites και στις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κυρία Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει η ίδια κάποιες δηλώσεις» τόνισε η κυρία Καζόνι και συνέχισε: «Οι φωτογραφίες που υπάρχουν από το σπίτι της κυρίας Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της.

Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Εχουμε μείνει πραγματικά άναυδοι». Οπως πρόσθεσε, μάλιστα, το περιοδικό έχει επικοινωνήσει με το νομικό τμήμα της εταιρίας προκειμένου να ληφθούν μέτρα και τόνισε πως κανένας δεν έχει καταλάβει τον λόγο που η κυρία Καμπουρέλη ζητά τα 50.000 ευρώ. «Εχουμε μείνει όλοι εμβρόντητοι και αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει» κατέληξε η συνεργάτιδα του Νίκου Κοκλώνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...