Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Βουρ στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης

H «Μεγάλη Παρασκευή» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα, πιθανόν την Παρασκευή, να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση!

Ο κύκλος των μαρτύρων που κατέθεσαν για την υπόθεση έκλεισε και χθες ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση, κάλεσε τον άλλοτε αγαπητό ηθοποιό να καταθέσει ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία με τους νομικούς συμπαραστάτες του και, εν συνεχεία, θα προχωρήσει στην παροχή εξηγήσεων. Να σημειωθεί ότι η παρουσία του ηθοποιού δεν είναι υποχρεωτική, αλλά μπορεί να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Αμέσως μετά ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα του ασκήσει ή όχι ποινική δίωξη. Σε περίπτωση που ασκηθεί δίωξη, η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα αποφασίσει μαζί με τον εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή μη.
Οι τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ελέγχθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, καθώς δεν έχουν παραγραφεί. Η πράξη του βιασμού φέρεται ότι τελέστηκε το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες τελέστηκαν το 2010 και το 2014. Μάλιστα, αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα από απόπειρα βιασμού σε τετελεσμένη πράξη. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, συνάντησε τον ηθοποιό στο θέατρο για να τη δει για έναν ρόλο.

Μέσα στο καμαρίνι του

Ωστόσο, την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο καμαρίνι του. Η άλλη καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ο Φιλιππίδης την υποδέχθηκε στο καμαρίνι του φορώντας μόνο το εσώρουχό του και κάποια στιγμή όρμησε καταπάνω της, φιλώντας τη και χαϊδεύοντάς την. «Παράλληλα, μου έπιανε πάνω από τα ρούχα βίαια το στήθος, τους μηρούς μου και την περιοχή των γεννητικών μου οργάνων. Με πίεζε στα χέρια, με είχε εγκλωβίσει στη γωνία του καναπέ και ωστόσο είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μου έλεγε ότι ήθελε να του γλείψω και να του χαϊδέψω το πέος του κι εγώ φώναζα ότι θέλω να σταματήσει. Φώναζα!» κατέθεσε μεταξύ άλλων η άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με την τρίτη καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό.

«Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! (…) “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα” μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!” μου είπε» ανέφερε στην περιγραφή της η ηθοποιός Α.Γ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...