Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Στα χαρακώματα ο Κοκλώνης με την σύζυγο του Mr ριφιφί

Η αντεπίθεση του Κοκλώνη

Κατέφυγε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας έπειτα από τις απειλές της Καμπουρέλη! Η μανικιουρίστ αξίωνε 50.000 € για φωτογραφίες του περιοδικού «ΟΚ!» σε ρεπορτάζ για τον «Mr ριφιφί» σύζυγό της.

Τώρα αρχίζει ο… πόλεμος! Μετά τα μηνύματα που έστειλε το πρωί της Πέμπτης η Τέτα Καμπουρέλη στο κινητό του Νίκου Κοκλώνη απαιτώντας να της βάλει 50.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, δίνοντας του μάλιστα και συγκεκριμένη χρονική διορία, εκείνος έκανε καταγγελία εναντίον της στο Τμήμα Εκβιαστών.

Το ίδιο κιόλας βράδυ ο τηλεοπτικός παραγωγός, παρουσιαστής και εκδότης του περιοδικού «OK!» συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους επισκέφτηκε την Ασφάλεια Αττικής, όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, στον οποίο εξέθεσε τον εκβιασμό που ισχυρίζεται ότι υφίσταται από τη γνωστή αισθητικό και σύζυγο του Βασίλη Γκουρούση. Φυσικά, του έδειξε και τα μηνύματα που του έστειλε η Τέτα Καμπουρέλη ζητώντας του λεφτά, προκειμένου να μη φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και… αποκαλύψει πράγματα για το παρελθόν του.

Χθες, νωρίς το μεσημέρι, ο Νίκος Κολώνης περιέγραψε το εκρηκτικό σκηνικό με τη γνωστή αισθητικό στην εκπομπή «T-Live», στον Alpha, παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή.

Προτεραιότητες

«Είχε κάνει μία συνέντευξη και μία φωτογράφιση με την Τέτα παλιότερα, την οποία δεν παίξαμε. Δεν την είχαμε στις προτεραιότητες. Μόλις συνέβη, λοιπόν, αυτό το θέμα (σ.σ.: η σύλληψη του συζύγου της), αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και να πάρουμε δηλώσεις, αλλά και να το συνοδεύσουμε με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό έγινε. Στο εξώφυλλο ασχολούμαστε με την υπόθεση της Τέτας και όλα τα υπόλοιπα» ανέφερε ο τηλεοπτικός παραγωγός.

«Χθες το πρωί 7.45 βλέπω πέντε αναπάντητες από το κινητό της Τέτας. Με παίρνει ο διευθυντής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και μας απειλεί η Τέτα, ζητώντας 50.000 ευρώ, θέλει να τα έχει στη 1 το μεσημέρι, αλλιώς θα φέρει τα κανάλια» συνέχισε.

Αντίστοιχη πρόταση

«Η κυρία Καμπουρέλη θεώρησε πως όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει πρέπει να την εξαργυρώσει σε χρήματα. Είχε μια αντίστοιχη πρόταση από άλλο περιοδικό, όχι όμως γι’ αυτά τα λεφτά, θεώρησε ότι από εμένα, που ακούγεται ότι δίνω μεγάλα ποσά, θα πάρει τα 50.000 ευρώ. Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό “ΟΚ!’” δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει η Τέτα ή οποιοσδήποτε» σχολίασε ο τηλεοπτικός παραγωγός.

«Είναι ο τρόπος που ζήτησε αυτό το ποσό: Ούρλιαζε στο τηλέφωνο του Νίκου Γεωργιάδη. Αφού έγιναν όλα αυτά, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι την έχει προσβάλει το τηλεοπτικό σποτ για το περιοδικό και ζητά απόσυρση για να μη φαίνεται ότι έδωσε συνέντευξη. Είχε ενημερωθεί κι εκείνη και οι δικηγόροι της για το ρεπορτάζ και η φωτογράφιση έγινε εν γνώσει της» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...