Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Τίτλοι τέλους για τον Ιωάννη Παπαζήση και τη Βανέσσα Αδαμοπούλου ύστερα από 15 χρόνια

Ιωάννης Παπαζήσης και Βανέσα Αδαμοπούλου σε διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον τους, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του σίριαλ του Alpha «Αγγελική» και η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Βανέσσα έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο Ιωάννης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Καλές σχέσεις

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα.

2188 VANESA ADAMOPOYLOY IOANIS PAPAZISIS 2102017 copy 1 copy 1

Γενικότερα η Βανέσα και ο Ιωάννης δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας.

Παρ’ όλα αυτά σε συνεντεύξεις που έδιναν κατά καιρούς μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Ιωάννης, για παράδειγμα, έχει δηλώσει πως η Βανέσα είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος τους, ενώ η τραγουδίστρια έχει πει για εκείνον ότι τον θαυμάζει απεριόριστα ως καλλιτέχνη και πως η πειθαρχία του στο επάγγελμά του είναι αξιοσημείωτη.

Ειδύλλιο

Η γνωριμία του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσσας Αδαμοπούλου έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Εκείνος συμμετείχε παίζοντας τον ρόλο φαντάρου κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία.
Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν μου λέει τίποτα ένας γάμος» έχει δηλώσει σχετικά με την παραπάνω απόφασή τους η τραγουδίστρια και συγγραφέας, προσθέτοντας: «Σε μια συμβίωση όλα είναι ρευστά. Υπάρχουν πάντα υποχωρήσεις και προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη, να αγαπάς ανθρώπινα και με σεβασμό τον άλλον».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...