Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Τα retweets του Ουγγαρέζου που εξόργισαν την Καινούργιου: «Τον λυπάμαι»

Δεν ξέρουμε τι ζόρι τραβάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και σιγοντάρει εκείνους που την κράζουν στο twitter.

Το σίγουρο είναι πως κατάφερε να την κάνει έξαλλη, βάζοντας ακόμη μία κόντρα στο… βιογραφικό του! Ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έστρεψε, στα καλά καθούμενα, τα… βέλη του εναντίον της οικοδέσποινας του «Ευτυχείτε», στο Open.

167575866 457883212095745 7539454305501064567 n

Ολα άρχισαν όταν ο Δημήτρης έκανε retweet κάποια αρνητικά σχόλια για την Κατερίνα, με τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας να την ενημερώνουν για την κίνησή του. «Μιλάει για φρέσκα πρόσωπα και έχει το χάσταγκ του “Ευτυχείτε”, που η τελευταία φορά που το πρόσωπο της Καινούργιου έμοιαζε φρέσκο ήταν στην τρίτη δημοτικού» αναφέρει το ένα tweet που αναδημοσίευσε ο πανελίστας του «Πρωινού». Οσο για το δεύτερο, είναι ακόμη χειρότερο και λέει: «Η Καινούργιου είναι 35 και με το ντύσιμο και το βάψιμο που κάνει μοιάζει με νεόπλουτη (ημιμαθή) 45άρα με 50άρα. Φρέσκο το λες και αυτό. Λογικό».

122127410 801467220612573 7505906561298394224 n

Διαβάζοντας τα retweets του Ουγγαρέζου, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έσπευσε να του απαντήσει με τον δικό της «καυστικό» τρόπο. «Μ’ ενημερώνετε για τα retweets που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μία φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά η Κατερίνα. «Ακρως προσβλητικά για μια γυναίκα, πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα…και “παρουσιαστή” που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα…» συμπλήρωσε λίγο αργότερα. Η Κατερίνα αναδημοσίευσε πολλά σχόλια συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο, όταν ένας follower τής εξήγησε πως όταν βρίζουν τον Ουγγαρέζο κάνει επίσης τα σχόλια retweets, σχολίασε:

«Aλλο να τα κάνει για τον εαυτό του και άλλο για μία γυναίκα… και τα δικά μου τα αρνητικά κι εγώ τα κάνω retweet». Στον… χορό του twitter μπήκε και ο συνεργάτης της Κατερίνας στην πρωινή εκπομπή του Open Γρηγόρης Γκουντάρας, δείχνοντάς της δημόσια τη στήριξή του. «Δεν θέλω να χαλιέσαι με τίποτα!» έγραψε. «Γελάω αγάπη μου, όλα ΤΟΠ» του απάντησε εκείνη.

Να θυμίσουμε ότι από τον περασμένο Νοέμβριο, στον αέρα του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου είχε προδώσει πως δεν έχουν επικοινωνία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν και δεν έχουν τσακωθεί. «Με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει» είχε πει.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...