Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Καρφιά από την Κεφαλά για τον Σάκη που «ξέχασε» το ειδύλλιό τους (video)

«Πρεμιέρα» στις δημόσιες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» έκανε η Χριστίνα Κεφαλά, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να μιλά στην εκπομπή «Love it» της Μαλέσκου για παιχνίδια στρατηγικής από ορισμένους παίκτες, ενώ έριξε και τα καρφιά της στον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίον είχε γραφτεί ότι είχαν και ειδύλλιο προτού πετάξουν για τον Αγιο Δομίνικο!

«Είμαι καλά, αλλά είμαι και λίγο στενοχωρημένη. Μετά την ένωση είδα παιδιά να απομακρύνονται από εμένα γιατί ήρθα πιο κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη. Με την Ελευθερία είχα έρθει επίσης πιο κοντά» ανέφερε και συνέχισε: «Ο Τζέιμς δεν θα πήγαινε ποτέ να τους πει “ψηφίστε τη Χριστίνα”, θα έλεγε “θα ψηφίσω τη Χριστίνα γιατί δεν φέρνει νίκες και θέλω το καλό της ομάδας”, θα το πήγαινε πιο διπλωματικά, τον έχω μάθει» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τον περιβόητο τραυματισμό της είπε:

xristina panigirismoi mple omada

«Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο για το ατύχημα, αλλά δεν μου άρεσε όταν γύρισα από το νοσοκομείο και δεν με ρώτησαν πώς είμαι! Επίσης, ο Νίκος δεν ήρθε να μου πει μια συγγνώμη…» Οσο για τον Σάκη Κατσούλη, η Κεφαλά πέταξε κάτι σπόντες… να! Μην ξεχνάτε πως για τον πρώην της Ρουμελιώτη είχε ακουστεί πως η Κεφαλά είχε μαζί του (προ ριάλιτι) ένα σύντομο ειδύλλιο, αλλά ο ίδιος δεν το παραδέχτηκε ποτέ!

«Είναι χειριστικός»

«Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί, αλλά για να μη λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευθώ» είπε και συνέχισε: «Είναι και λίγο τού φαίνεσθαι, οπότε μπορεί και να το έκανε για να φανεί. Είναι χειριστικός, έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό, τα σκέφτεται πάρα πολύ τα πράγματα για να φτάσει εκεί που θέλει, και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να το πετύχει αυτό».

157992078 1368567316837162 2589906242522251353 n

Οσον αφορά τον Αλέξη Παππά, η Χριστίνα Κεφαλά τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ χειριστικό άνθρωπο με εμμονή προς το πρόσωπο του Τζέιμς, ενώ για την περίφημη ατάκα για το στήθος της εξήγησε πως ήταν κάτι που είπε για πλάκα και όχι για να προσβάλει κάποια συμπαίκτριά της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...