Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

«Ζήσε άλλη μια μέρα» τραγουδά ο Mike για τη μάχη με τον καρκίνο (video)

«Ζήσε άλλη μια μέρα και στο τέλος θα δεις, ένας ήρωας είσαι σε παιχνίδι ζωής…» τραγουδά ο Mike στο καινούργιο ραπ κομμάτι του, που αποτελεί μια κατάθεση ψυχής για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής.

Ηταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης της ραπ σκηνής και σύντροφος της τραγουδίστριας Ελενας Τσαγκρινού έκανε γνωστή την περιπέτειά του μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε. Οταν μίλησε γι’ αυτό, ο μεγάλος κίνδυνος είχε πλέον περάσει, αφού η διάγνωση του προβλήματος είχε προηγηθεί κατά περίπου πέντε μήνες.

Ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού

Στο νέο του single «Ζήσε άλλη μια μέρα», που κυκλοφόρησε χθες από την Panik Records, o Mike υπογράφει τους στίχους, σε συνεργασία με τον Αντώνη Παππά, περνώντας μέσα από αυτούς ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας!

Πρόκειται για ένα τραγούδι με δυναμισμό και θετικά vibes, το οποίο μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα συγκλονιστικό music video, που ξεκινά με τη διάγνωση της ασθένειας και καταλήγει στην αντιμετώπισή της.

Ο Mike πρωταγωνιστεί και με το προσωπικό του παράδειγμα δείχνει πως στη ζωή πρέπει να είμαστε μαχητές και να μην το βάζουμε κάτω, ακόμα κι όταν μια δυσκολία φαίνεται σοβαρή και αξεπέραστη. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος, ενώ η σκηνοθεσία φέρει τη σφραγίδα των Pandora Studios.

Μιλώντας χθες στο «Happy Day στον Alpha» για το εν λόγω single, ο Mike τόνισε ότι το νόημά του είναι να στέκεσαι στα πόδια σου.

«Οταν συμβαίνει κάτι άσχημο στην υγεία σου, πρέπει να το παλέψεις, να μη σε πάρει από κάτω. Ηταν δύσκολη η περιπέτεια της υγείας μου, είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Οι άνθρωποί μου με στήριξαν πάρα πολύ. Επαιρνα δύναμη από την κοπέλα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=uzqH5n3oKuQ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα