Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

«Είδα τον άντρα μου στην τηλεόραση μετά τον θάνατό του και σταμάτησε η καρδιά μου»

Ποια γνωστή κυρία της σόουμπιζ έκανε αυτές τις δηλώσεις αναφερόμενη στη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον θάνατό του;

Ο λόγος για την Κατερίνα Τσοπέη που ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ιστορίες του Hollywood».

«Όταν τον πρωτογνώρισα στην ταινία του Νίκου Μαστοράκη είχα ακούσει τόσα πολλά και ήμουν συγκρατημένη, γιατί ήταν και η γυναίκα του εκεί. Όταν άρχισε να με φλερτάρει είπε “Τι απαίσιος άνθρωπος”. Όταν είπα στον Νίκο: “Είναι η γυναίκα του εδώ και με φλερτάρει”, εκείνος μου απάντησε ότι ήταν χωρισμένος. Ήταν πολύ ευγενικός και στο τέλος του την έπεσα εγώ».

Και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η αναφερόμενη στον χαμό του. «Έκλαψα και το πρώτο καλοκαίρι που έχασα τον άνδρα μου πήγα μόνη μου στη Μύκονο. Έβαλα τηλεόραση και είδα την ταινία American Gigolo, όπου γνώρισα τον άνδρα μου και σταμάτησε η καρδιά μου. Είδα τον άνδρα μου μέσα, γιατί είχε μια μικρή σκηνή. Ποτέ δεν έφυγε. Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου και να σε αγαπήσει κι αυτός όσο κι εσύ».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα