Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ζήσουμε και χωρίς την Καληφώνη»

«Οπου πάει με καθυβρίζει!» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για...

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event στην πλατεία Αριστοτέλους με τον Αντώνη Ρέμο

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στη Θεσσαλονίκη από...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου...

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Η γυναίκα μου “έφυγε” τζάμπα» (video)

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χαμό της γυναίκας του.

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή. Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε», είπε στο «Πρωινό».

Και πρόσθεσε αναφορικά με την καριέρα του: «Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», δήλωσε στο “Πρωινό”.

https://www.youtube.com/watch?v=7HzbSFXPqWE

Passion for fashion

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ



Μποζουκια Αθηνα