Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Χριστίνα Παπαδέλη «παντρεύτηκε» την Έλενα Κώνστα

Η Χριστίνα Παπαδέλη «παντρεύτηκε» την Ελενα Κώνστα και η «Espresso» δημοσιεύει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα τα «γαμήλια» φωτογραφικά… ντοκουμέντα!

H εξωτική χορεύτρια και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» συμπρωταγωνιστεί με τη γοητευτική δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό στη νέα καλοκαιρινή καμπάνια του περιοδικού «WS». Μια καμπάνια που μας προτρέπει να «Αγαπάμε χωρίς όρια», όπως λέει χαρακτηριστικά το μότο της, και που έχει βάλει στόχο ν’ αποδείξει ότι οι διακρίσεις, τα τείχη, οι διαχωρισμοί και ο ρατσισμός δεν έχουν καθόλου χώρο στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Το πρότζεκτ «Αγαπάμε χωρίς όρια» υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον γνωστό οίκο μόδας και νυφικών Τρανούλης. Μιλώντας στην «Espresso» για την ιδέα της καμπάνιας που αναμένεται να συζητηθεί μία εκ των δύο εκδοτριών των περιοδικών «WS» & «MS», η Μαριάμ Νίκου, εξηγεί:

gay γάμος

«Είμαι μία γυναίκα που κινείται ενάντια σε κάθε διαχωρισμό και θέλω διακαώς οι αναγνώστες μας να το γνωρίζουν αυτό. Η αγάπη, η κατανόηση, η ειρήνη και η ενότητα είναι σημαντικές για τη δημιουργία ενός ιδανικού κόσμου, στον οποίον όλοι θέλουμε να ζούμε και ενός μέλλοντος που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας».

Από την πλευρά του, ο Αναστάσιος Τρανούλης, του ομώνυμου οίκου, αναφέρει για το πρότζεκτ: «Πρέπει εμείς, πρώτα απ’ όλα, να τολμήσουμε να διαδώσουμε πως η αγάπη δεν έχει όρια και συμβιβασμούς. Ο φόβος κάνει τον κόσμο να διαιρείται και πρέπει να γίνει σκοπός μας η ομόνοια και η ομαλή συνύπαρξη όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως των ερωτικών τους προτιμήσεων».

gay γάμος 2

Η ιδέα της καμπάνιας «Αγαπάμε χωρίς όρια» ενθουσίασε αμέσως την Ελενα Κώνστα και τη Χριστίνα Παπαδέλη, οι οποίες την «αγκάλιασαν» με σεβασμό και λεπτότητα, τολμώντας να φωτογραφηθούν ως gay ζευγάρι την ώρα του γάμου του! Τις εντυπωσιακές λήψεις με τις δύο υπέροχες νύφες υπογράφουν οι φωτογράφοι Κωνσταντίνος Λέπουρης και Φανή Καρατζά, ενώ το make up επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μονέδα. Να πούμε πως στην αντίστοιχη αντρική έκδοση του «MS» φωτογραφήθηκαν ως ζευγάρι την ώρα του γάμου του δύο άντρες επαγγελματίες μοντέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους συμμετέχοντες στις φωτογραφίσεις της καμπάνιας δεν είναι gay και πρωταρχικός στόχος της συμμετοχής τους είναι να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...