Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Στο σκαμνί ο Μουζουράκης για εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της 28ης Οκτωβρίου

Δικαστικοί μπελάδες για τον Πάνο Μουζουράκη

Δικαστικοί μπελάδες για τον Πάνο Μουζουράκη, με αφορμή όσα είχε πει προ πενταετίας για την ελληνική σημαία μέσα από ένα ντροπιαστικό βίντεο!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης στέλνει τον κριτή του «The Voice» στα δικαστήρια για εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκδικάζεται στις 24 Μαΐου στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

1263 PANOS MOYZOYRAKIS 26102018

Η μήνυση αφορά το βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο το 2016, ανήμερα την εθνική μας επέτειο, από το ειδησεογραφικό σάιτ protagon.gr. Στο συγκεκριμένο βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών και 50 δευτερολέπτων, ο Πάνος Μουζουράκης και ο κωμικός Στέλιος Κάτσαρης καθυβρίζουν την εθνική μας επέτειο και την ελληνική σημαία. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού λέει, μεταξύ άλλων: «Γ@@ώ την 28η Οκτωβρίου. Είναι μια ηλίθια γιορτή, για εθνικιστές. Κανονικά, θα έπρεπε να πάρουμε την ελληνική σημαία και να την κάψουμε. Ενα ύφασμα είναι, που δεν συμβολίζει τίποτα». Σε άλλο σημείο του ντροπιαστικού βίντεο πιάνει στο στόμα του τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα πολεμώντας κατά των Γερμανών κατακτητών: «Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που λένε “ο προπάππους μου πέθανε για τη σημαία”. Εγώ την αγόρασα από τα Lidl με 4,99 ευρώ…»

Οι αντιδράσεις

Τότε, μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, είχε ξεσπάσει σάλος, ενώ οι αντιδράσεις ήταν έντονες! Ανάμεσα σε όσους εξοργίστηκαν ήταν και ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, ο οποίος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδοποιού για εξύβριση του εθνικού μας συμβόλου.

98100797 4482691525089602 2426040686561131981 n

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον μηνυτή, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ο Πάνος Μουζουράκης αποτελεί πρότυπο για πολλούς νέους ως τραγουδιστής και έχει υπάρξει μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show. Είναι ντροπή για τη νεολαία μας να υπάρχουν τέτοια πρότυπα καλλιτεχνών, που χλευάζουν τη σημαία μας και τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Ενιωσα την ανάγκη, ως Ελληνας πολίτης, να κινηθώ νομικά εναντίον του, διότι ένιωσα θιγμένος από τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά της σημαίας μας και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Περίμενα να βγει και να ζητήσει έστω μια συγγνώμη, αλλά δεν είπε τίποτε. Περιμένω από τον κατά τα άλλα ταλαντούχο καλλιτέχνη να μετανιώσει γι’ αυτό το απαράδεκτο βίντεο και ελπίζω στο μέλλον να μη δούμε ξανά προβεβλημένα πρόσωπα και κανέναν Ελληνα πολίτη να εξυβρίζει τη σημαία και την πατρίδα μας».

10247200 10203773929414207 2774422716868788211 n
Ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, παρά τον γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και έναν χρόνο, καθώς ο 20χρονος γιος του Νικόλας αγνοείται και ο ίδιος δίνει καθημερινά μάχη προκειμένου να τον εντοπίσει, βρήκε το σθένος και το κουράγιο, όπως λέει, ώστε να ορθώσει το ανάστημά του μπροστά στον τραγουδοποιό, εκφράζοντας διά της νομικής οδού την αντίθεσή του για όσα εξέφρασε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...