Ζέτα Δούκα: «Θα ήθελα μια ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιώργο Κιμούλη» (video)

«Δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη»

Η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη από τη σόουμπιζ που βγήκε δημόσια και μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη όταν συνεργάστηκαν και άνοιξε τον δρόμο να μιλήσουν πολλοί καλλιτέχνες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

 «Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας.

Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Συναισθηματικά, με εξουθένωσε, γι’ αυτό και πέρασα και κορονοϊό. Πέρασα κορονοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα. Με ρωτούσε η κόρη μου “τι είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια” και λέω “αγάπη μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους”».

Όσο για το αν επικοινώνησε ο Γιώργος Κιμούλης μαζί της μετά τα όσα ειπώθηκαν είπε: «Όχι. Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».

https://www.youtube.com/watch?v=VLsyNeF3Yg4

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.