Επίθεση στον Σπύρο Μιχαλόπουλο – To Facebook τον απέκλεισε μετά την ανάρτηση για τον Φιλιππίδη

Χυδαία επίθεση στον Σπύρο Μιχαλόπουλο μέσω facebook από υπερασπιστές του Πέτρου Φιλιππίδη

Χυδαία επίθεση στον Σπύρο Μιχαλόπουλο μέσω facebook από υπερασπιστές του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο σκηνοθέτης από το team της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», ο οποίος υπερασπίστηκε δημοσίως την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον απόηχο των ισχυρισμών του διωκόμενου ποινικά ηθοποιού ότι δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά σε παρελθοντική θεατρική συνεργασία τους αλλά είχε ερωτική σχέση μαζί της, και μάλιστα εις γνώσιν της συζύγου του, δέχτηκε πολλά προσβλητικά σχόλια στον λογαριασμό του στο facebook, κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις που έκανε.

«Ρε Μιχαλόπουλε, άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμιά σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια, όπως οι “Μέλισσες”… Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις… Βασικά, ούτε μια τρίχα από τα α@@@ια του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμότητας. Σταμάτα να αυτογελοιοποιείσαι, λοιπόν, και κοίτα πώς θα βελτιωθείς ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος» του έγραψε κάποιος, έχοντας προφανώς τη διάθεση να τσακωθεί μαζί του.

Πολιτισμένα

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, παρότι αρχικά επέλεξε να του απαντήσει πολιτισμένα, στηρίζοντας την άποψή του υπέρ της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, εκείνος συνέχισε να του επιτίθεται και να τον βρίζει, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, πως «ζηλεύει τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί τον ίδιο δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός του!».

Τα σχόλια μεταξύ τους συνεχίστηκαν για ώρα, με αρκετούς ακόμη διαδικτυακούς επισκέπτες να παίρνουν θέση εναντίον του υπερασπιστή του Φιλιππίδη, ο οποίος έγραψε -μεταξύ άλλων- πως «η Παπαχαραλάμπους είχε σχέση με τον Φιλιππίδη», συμπληρώνοντας πως το είχε διαβάσει στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της εποχής. Στην πορεία, μάλιστα, ο γκραν φαν του ηθοποιού βρήκε και συμμάχους, οι οποίοι επιτέθηκαν όλοι μαζί στον γνωστό σκηνοθέτη επειδή πήρε το μέρος της.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι υπερασπιστές του Πέτρου Φιλιππίδη έκαναν και αναφορές στο facebook για την αναπαραγωγή υβριστικών σχολίων στον λογαριασμό του, με συνέπεια οι ιθύνοντες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τιμωρήσουν τον Σπύρο Μιχαλόπουλο με 24ωρο αποκλεισμό από τον λογαριασμό του. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω φίλων του στο facebook, με αποτέλεσμα η σελίδα του να γεμίσει με μηνύματα στήριξης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον