Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στεφανία Λυμπερακάκη: Το «Last Dance» ρίχνεται στη μάχη του τελικού της Eurovision

Stefamania!

Μπορεί να βγήκε κατά λάθος το γάντι του ενός χορευτή και να φάνηκε για λίγο το χέρι του στη διάρκεια της εντυπωσιακής χορογραφίας του «Last Dance», ωστόσο το εν λόγω απρόοπτο δεν στάθηκε ικανό να φράξει τον δρόμο της Στεφανίας Λυμπερακάκη για τον τελικό της φετινής Eurovision.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης και θα δώσει απόψε τη μεγάλη μάχη της επί σκηνής στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ, με στόχο της αυτή τη φορά την πρωτιά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ή έστω μια καλή θέση στην τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων χωρών.

Η Stefania, όπως συστήνεται καλλιτεχνικά η 18χρονη τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Ολλανδία, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή performance με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού. Συγκεκριμένα, κινήθηκε σε ένα ψηφιακό αστικό τοπίο, όπου, σύμφωνα με το concept του act, οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες, άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη, και χόρεψε τον «τελευταίο της χορό» γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια «νέα αρχή».

Τα πλάνα

Με πολλά κοντινά στο υπέροχο πρόσωπό της αλλά και μακρινές λήψεις, όταν φάνηκε να αιωρείται ανάμεσα σε ουρανοξύστες και να αλληλεπιδρά με τις φιγούρες των χορευτών της, η Stefania κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των eurofans που βρίσκονταν στον χώρο του σταδίου όσο και των τηλεθεατών που την αποθέωσαν στα social media. Οι τέσσερις χορευτές, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης και Κώστας Πουλόπουλος, που συνόδευσαν τη Stefania επί σκηνής, εμφανίστηκαν κανονικά στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού και μαζί της έδωσαν ένα καταπληκτικό σόου. Μοναδικό απρόοπτο, που όμως δεν αντιλήφθηκαν πολλοί, ήταν ότι στη διάρκεια της χορογραφίας έφυγε το γάντι ενός χορευτή, που κατά το concept ήταν «αόρατος» και φαινόταν να χορεύει μόνο το κοστούμι του, με αποτέλεσμα να φανεί το χέρι του.

Εκτός από την Ελλάδα, με το «Last Dance» προκρίθηκαν ακόμη εννέα χώρες στον αποψινό τελικό, που θα μεταδοθεί στις 22.00 από την ΕΡΤ. Πρόκειται για τις Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία και Φινλανδία.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε η Στεφανία Λυμπερακάκη παραδέχτηκε πως αγχώθηκε μέχρι να ακούσει την πρόκριση της Ελλάδας, που ανακοινώθηκε ένατη κατά σειρά. «Συγκινήθηκα όταν άκουσα το αποτέλεσμα. Περνούσε η ώρα και δεν άκουγα Ελλάδα και είπα “τέλος, αυτό ήταν, θα πάμε σπίτι, τι να κάνουμε…”»είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως, μόλις προκρίθηκε, επικοινώνησε με τη μαμά της. «Στον τελικό θα προσπαθήσω να αλλάξω το βλέμμα μου. Να είμαι πιο χαρούμενη. Είμαι έτοιμη για τη νίκη το Σάββατο το βράδυ» πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...