Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μελέτης Ηλίας: «Πολύ παράξενη αρρώστια ο κορονοϊός – Η ζωή μας ήρθε τούμπα»

«Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ηταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια»!

Με αυτά τα λόγια ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και στη Μαρία Ανδρέου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό! Ο αγαπημένος ηθοποιός, που θα συνεχίσει και του χρόνου στην κρατική τηλεόραση με το σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην περιπέτεια που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η οικογένειά του.

Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πλέον καταλάβαμε όλοι μας ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η ζωή μας ήρθε τούμπα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι αυτονόητα, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε τα απλά πράγματα και τα καθημερινά, αυτά που πιστεύουμε ως σίγουρα. Μια βόλτα για έναν καφέ με φίλους, μια αγκαλιά, ένα χάδι από τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτά έγιναν στη διάρκεια της πανδημίας πολύτιμα και δυσεύρετα. Ωστόσο ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, αντέχει. Γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και όσο μπορούμε, μέχρι να περάσει αυτό το κακό, να προσέχουμε. Ο εμβολιασμός και η εμπιστοσύνη μας προς την επιστήμη είναι η μοναδική λύση, με όλη αυτή τη συμφορά που μας βρήκε, ώστε να μπορούμε να ξεμπλέξουμε από την πανδημία. Και εγώ, με τη σειρά μου, έχω κλείσει ραντεβού στις 26 Μαΐου για τον εμβολιασμό μου και νιώθω ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να βαδίζω πιο ελεύθερα».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από τον κορονοϊό όλη η οικογένειά του: «Νόσησαν η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο πατέρας μου, η μητέρα μου και εγώ. Ολη η οικογένεια. Αρα ξέρω τι σημαίνει να περνάς τον Covid-19. Περάσαμε μια περιπέτεια πριν από δυόμισι μήνες, όπως και πολλές άλλες οικογένειες. Ευτυχώς, δεν νοσηλευτήκαμε. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα κατά 90%, όπως μας είπε ο γιατρός, αναρωτιέσαι για 15 μέρες τουλάχιστον: “Και αν αυτό ανατραπεί; Και αν γυρίσει στο 10% και τα πράγματα χειροτερέψουν;” Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ηταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...