Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025

Ο άντρας μυστήριο στη ζωή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε δημόσια πως «υπάρχει προσωπική ζωή», δίχως όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο έχει σχέση.

Η απάντηση του Πλούταρχου στα αρνητικά σχόλια για τη συναυλία του Καρρά

Για τη συναυλία αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, αλλά και...

Πένθος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Έχασε τον κολλητό του φίλο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο κολλητός φίλος του διαδόχου του...

Ο Αλβανός σουβλατζής και ο ρουφιάνος «Πεπίτο» – Η δράση συμμορίας εκτός...

Ενας Αλβανός σουβλατζής - ψήστης στο Μπραχάμι έπαιζε με...

Μελέτης Ηλίας: «Πολύ παράξενη αρρώστια ο κορονοϊός – Η ζωή μας ήρθε τούμπα»

«Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ηταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια»!

Με αυτά τα λόγια ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και στη Μαρία Ανδρέου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό! Ο αγαπημένος ηθοποιός, που θα συνεχίσει και του χρόνου στην κρατική τηλεόραση με το σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην περιπέτεια που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η οικογένειά του.

Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πλέον καταλάβαμε όλοι μας ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η ζωή μας ήρθε τούμπα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι αυτονόητα, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε τα απλά πράγματα και τα καθημερινά, αυτά που πιστεύουμε ως σίγουρα. Μια βόλτα για έναν καφέ με φίλους, μια αγκαλιά, ένα χάδι από τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτά έγιναν στη διάρκεια της πανδημίας πολύτιμα και δυσεύρετα. Ωστόσο ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, αντέχει. Γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και όσο μπορούμε, μέχρι να περάσει αυτό το κακό, να προσέχουμε. Ο εμβολιασμός και η εμπιστοσύνη μας προς την επιστήμη είναι η μοναδική λύση, με όλη αυτή τη συμφορά που μας βρήκε, ώστε να μπορούμε να ξεμπλέξουμε από την πανδημία. Και εγώ, με τη σειρά μου, έχω κλείσει ραντεβού στις 26 Μαΐου για τον εμβολιασμό μου και νιώθω ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να βαδίζω πιο ελεύθερα».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από τον κορονοϊό όλη η οικογένειά του: «Νόσησαν η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο πατέρας μου, η μητέρα μου και εγώ. Ολη η οικογένεια. Αρα ξέρω τι σημαίνει να περνάς τον Covid-19. Περάσαμε μια περιπέτεια πριν από δυόμισι μήνες, όπως και πολλές άλλες οικογένειες. Ευτυχώς, δεν νοσηλευτήκαμε. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα κατά 90%, όπως μας είπε ο γιατρός, αναρωτιέσαι για 15 μέρες τουλάχιστον: “Και αν αυτό ανατραπεί; Και αν γυρίσει στο 10% και τα πράγματα χειροτερέψουν;” Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ηταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περίεργα «τρίγωνα» στη δίκη Φιλιππίδη – Ο πρώην συνήγορος Θέμης Σοφός και η σχέση με την εφέτη

Επεισοδιακή ήταν (και) η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό...

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Παναγιώταρου με τον νεαρό Αλέξανδρο Λυκούδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ερωτευμένη με τον νεαρό Αλέξανδρο...

«Έχω πει στα παιδιά μου να μην στεναχωρηθούν όταν πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει.

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Εξομολόγηση Υρώς Λούπη: «Με τον Σωτήρη είμαστε σε απόσταση»

Η Υρώ Λούπη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση και στην απόσταση ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα.

«Τσακώσαμε» γνωστό ζευγάρι να νυχτοπερπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου

«Μες της Μυκόνου τα στενά μοιράζεις χάδια και φιλιά», που λέει και ένα γνωστό τραγούδι. Ποιο ζευγάρι εντοπίσαμε να βολτάρει χεράκι χεράκι στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων;

Αυτός είναι ο 28χρονος γιου του Στάθη Αγγελόπουλου – Στα δικαστήρια στις 27 Ιουνίου

Πρόσφατα ο Στάθης Αγγελόπουλος με την πρώην σύζυγό του,...
spot_img
spot_img