Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Ο παππούς του Σάκη Κατσούλη ξεσπά: «Απορώ πώς η Μαριαλένα τον ερωτεύτηκε. Αυτός είναι σαν παγόβουνο»

Τα 17 στρέμματα σε οικόπεδο στην Εύβοια και οι λίρες για τα εγκαίνια του μαγαζιού που έμειναν στο... συρτάρι

Με το παράπονο ζωγραφισμένο στο βλέμμα του ο 84χρονος παππούς του παίκτη του «Survivor» μιλά για τον εγγονό του, ο οποίος αυτήν την περίοδο δίνει τη δική του μάχη στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνκο, προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο κ. Θανάσης Κατσούλης, συνταξιούχος ανθρακωρύχος, φέρνει στο φως μέσω της «Espresso» άγνωστες λεπτομέρειες από τη σχέση του με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν επιχειρηματία.

survivor katsoulis 1

«Ο Σάκης, μέχρι να φτάσει 12 χρονών, εγώ με τη γυναίκα μου τον μεγαλώσαμε στην Εύβοια. Είχα ένα οικόπεδο σε καταπληκτικό σημείο, έξι χιλιόμετρα απόσταση από τον Ευβοϊκό και οκτώ από το Αιγαίο, κληρονομιά από τον πατέρα μου. Το φύτεψα σχεδόν όλο με ελιές, 62 ρίζες έβαλα. Του το έγραψα του παιδιού, όλο δικό του, 17 στρέμματα». Καθώς η πίκρα ξεχειλίζει από κάθε του λέξη, ο κ. Θανάσης ρίχνει βέλη στον εγγονό του με αφορμή τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του:

roymelioti katsoulis

«Οταν ήταν να ανοίξει το μαγαζί με τα ρούχα στο Περιστέρι τον Νοέμβριο του 2018 με συνέταιρο κάποιον Μπάμπη Χρονόπουλο, είχα μαζέψει 50 λίρες για να του τις δώσω έτσι, για το καλό. Αλλά δεν με καλέσανε στα εγκαίνια, με ξέχασαν. Στενοχωρήθηκα. Πήγα στο ταχυδρομείο, έβαλα σε ένα φάκελο μια λίρα, του έγραψα “Σε περίμεναν άλλες 49” και του τον έστειλα. Μόλις παρέλαβε τον φάκελο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “παππού, στέλνω τώρα ένα ταξί να σε πάρει να σε φέρει στην Αθήνα” και του απάντησα: “Ας το τώρα, το πουλάκι πέταξε, αφού εσύ διάλεξες να καλέσεις στα εγκαίνια τους ομοίους σου”. Μετά από λίγους μήνες ήρθε εδώ στην περιοχή μας με τη Μαριαλένα και έμειναν σε ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο. Στο σπίτι μου δεν ήρθαν να μείνουν, προφανώς πίστεψαν ότι δεν θα τους δεχθώ. Δώσαμε λοιπόν ένα ραντεβού σε ένα εστιατόριο στον Πευκιά για να φάμε μεσημεριανό. Περνάει μισή ώρα, πουθενά τα παιδιά. Περνάει μία ώρα, τίποτα, άφαντοι.

sakis katsoulis survivor Φωνάζω το γκαρσόνι, ξεκινάω να παραγγέλνω και ξαφνικά “τσουπ”, έρχονται. “Δεν στο είπα να έρθουμε νωρίτερα;” του λέει η Μαριαλένα. Εξυπνο κορίτσι. Ο Σάκης δεν είπε τίποτα. Την επόμενη μέρα συναντηθήκαμε πάλι και άρχισε να μου μιλάει για το μέλλον. “Να δούμε, παππού, τι θα γίνει με το μαγαζί” και του αντιπρότεινα: “Ελα, άνοιξε εδώ μαγαζί στο Ξυλόκαστρο, θα σου δώσω εγώ τα λεφτά”. Απ΄ όσο γνωρίζω, είχαν χρέη στο μαγαζί στην Αθήνα. Χρωστούσαν 50.000 ευρώ και περίμεναν το επίδομα που θα έδινε το κράτος στις επιχειρήσεις, ένα ποσό γύρω στα 20.000, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα πώς το κρατάνε το κατάστημα, δεν ξέρω. Γιατί αν ήταν καλός επιχειρηματίας, θα αναγκαζόταν να τρέχει τόσους μήνες στους στίβους μάχης στο “Survivor” να σπάσει τα χέρια και τα πόδια του για πενταροδεκάρες; Με στενοχωρεί αυτό. Τα ενοίκια που θα πληρώνουν για το μαγαζί στο Περιστέρι πρέπει να είναι πανάκριβα.

Το οίκημα είναι πάνω σε πεζόδρομο, φαντάσου λοιπόν… Σκέψου ότι η Μαριαλένα δεν δούλευε στο μαγαζί του Σάκη γιατί δεν μπορούσαν να την πληρώσουν και εργαζόταν ακριβώς δίπλα, σε μια καφετέρια» είπε αποκλειστικά στην «Espresso» ο 84χρονος, για να καταλήξει:

«Όταν νοίκιασαν σπίτι για να μείνουν με τη Μαριαλένα, κανόνισα και τους αγόρασα πορσελάνινα σερβίτσια, 32.000 ευρώ, και τα έστειλα. Με παίρνει τηλέφωνο ο εγγονός μου και μου λέει: “Ρε παππού, τι κάνεις; Δεν έχουμε έπιπλα στο σπίτι. Καλύτερα να μας έπαιρνες ένα σαλόνι”. Αλλά πρέπει να ήταν η περίοδος που δεν τα πήγαινε καλά με τη Μαριαλένα και δεν το πήρα τελικά το σαλόνι. Τώρα φαίνεται ότι τα ξαναβρήκαν, αλλά απορώ πώς αυτή η κοπέλα ερωτεύτηκε τον Σάκη. Αυτός είναι σαν παγόβουνο»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...