Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Η JLo από… Lidl και τα βραβεία «σκυλάδικο» – Το παρασκήνιο από τα Mad Awards στο Γκάζι

Τα... γαβγισματα στα Mad Awards 2021

Το κοινό επέστρεψε στα Mad Video Music Awards και τα μπόλικα βεγγαλικά που έπεσαν στο φινάλε της εκδήλωσης, φωτίζοντας τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής στο Γκάζι, ήταν -αν μη τι άλλο- μια τρανή απόδειξη πως τίποτα δεν άλλαξε στον εν λόγω θεσμό μετά την πανδημία.

Διαβάστε επίσης: Mad Video Music Awards 2021: Οι σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Καμία ευαισθησία από τους διοργανωτές για τα άμοιρα αδέσποτα της περιοχής, σκύλους και γάτες, που τρέμουν τους κρότους και τρέχουν να κρυφτούν κάθε φορά που τα πυροτεχνήματα σκάνε πάνω από τα κεφάλια τους. Ετσι και τώρα είδαν κι έπαθαν οι περίοικοι να τα ηρεμήσουν, αφού σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο πόδι, με τους κρότους και τα γαβγίσματα να γίνονται… ένα! Καμία ευαισθησία ούτε κι από τους δεκάδες -κατά δήλωση φιλόζωους- celebrities που έτρεξαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου πραγματοποιήθηκε η 18η τελετή απονομής των MVMA, κυρίως για να λάβουν μέρος σε έναν άτυπο διαγωνισμό γουστόζικου αλλά και κακόγουστου styling, με απώτερο στόχο τα likes στο Instagram. Γι’ αυτό (μάλλον) δεν είδαμε και κανένα ακτιβιστικό story σχετικά με τη ζημιά που προκαλούν τα πυροτεχνήματα στα κροτοφοβικά ζώα και δη στα αδέσποτα, ενώ τα πυροτεχνήματα γενικότερα έδωσαν και πήραν σε insta videos στους λογαριασμούς κάποιων διασημοτήτων.

Ο στιλιστικός «μπαχτσές» στα βραβεία του Mad είχε… απ’ όλα και τούτη τη φορά. Εκείνη, ωστόσο, που… στέφθηκε σημαιοφόρος του κιτς δεν ήταν άλλη από την Ελενα Κρεμλίδου, ευρύτερα γνωστή και ως Μαριπόζα. H πρώην παίκτρια του «Survivor» είχε… ψιλοεξαφανιστεί μετά το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά το βράδυ της μουσικής εκδήλωσης έκανε δυνατό comeback, για να βραβεύσει τον Snik, επιλέγοντας ένα outfit, που, όμως, δεν άρεσε και πολύ στους followers της, με αποτέλεσμα ορισμένοι να τη χαρακτηρίσουν «JLo από τα Lidl»!

Από τις εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των MVMA 2021 ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία βράβευσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τυχαίο; Αν σκεφτεί κανείς πως είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες φήμες ότι υπάρχει μεταξύ τους φλερτ, καθόλου! Ισα ίσα, μια χαρά διαφήμιση ήταν και για τους δύο η συνάντησή τους επί σκηνής. Αλλωστε, ποιος θυμάται ποιος πήρε ποιο βραβείο μετά το τέλος της εκδήλωσης; Το gossip είναι αυτό που μένει…

IMG 6548

Δεν φτάνει που είναι ξανθιά, η Ιωάννα Μαλέσκουφωσφόριζε κιόλας μέσα στο lime φόρεμα του Κουδουνάρη που φόρεσε και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το συνδύασε με clutch, πέδιλα και αλυσίδα ποδιού.

IMG 6553

Οσο επιτυχημένες θεωρήθηκαν οι πορείες τους στο «House of Fame», άλλη τόση επιτυχία είχαν και οι στιλιστικές επιλογές τους στα MVMA. Η Alex Mandi και η Μαριάννα Κάρα «τύφλωσαν» μέχρι και τα… φλας των φωτογράφων, η πρώτη με τα παπούτσια και το καπέλο της, η δεύτερη με φόρεμα που δεν την κολάκευε.

0H6A8297

Το πράσινο της ελιάς, που φιγουράρει στις τάσεις και την υπογραφή Nash by Natasha Avloniti, επέλεξε η Μαντώ Γαστεράτου για το wrap φόρεμά της στην εκδήλωση των μουσικών βραβείων.

IMG 6523

Ως πρώην παρουσιάστρια και νυν τραγουδίστρια, η Ιλένια Ουίλιαμς ανέβηκε επίπεδο στιλιστικά και… έσκασε μύτη με μίνι από τη Celia Kritharioti, που συνδύασε με μεταλιζέ πέδιλα πλατφόρμες στην ίδια απόχρωση.

IMG 6575

Διπλά βραβευμένη, η Josephine (με καλύτερο ποπ βίντεο, αλλά και ντουέτο με τον Mad Clip) εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με sexy φόρεμα Kathy Heyndels, και πέδιλα στην ίδια απόχρωση.

IMG 6559

Φόρεμα σε lime και μοβ αποχρώσεις και πολλές… πληροφορίες, sparkling σχέδια και κρόσσια για την Κόνι Μεταξά, η οποία μας έχει αποδείξει άλλες φορές ότι μπορεί και καλύτερα στο κόκκινο χαλί.

IMG 6595

Μαζί εμφανίστηκαν στη σκηνή των MVMA 2021 η Ελενα Τσαγκρινού και ο Δημήτρης Ταταράκης, τραγουδώντας το ντουέτο τους, μαζί απαθανατίστηκαν και στο κόκκινο χαλί. Η τραγουδίστρια επέλεξε feather top Celia Kritharioti και ψηλόμεσο λευκό παντελόνι και ο παρτενέρ της μαύρο φανελάκι και φαρδύ παντελόνι με πιέτες.

IMG 6566 1

Πάντα ένα βήμα μπροστά, η Τάμτα εμφανίστηκε με δημιουργία του Γεωργιανού σχεδιαστή Bischolla και παπούτσια της Ελληνίδας Eυτυχίας Ζώη, συμπληρώνοντας το look της με vintage γυαλιά και clutch by Le Marche.

IMG 6578

Φόρεμα λευκό, σε αρχαιοελληνικό ύφος του οίκου MIRO για την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία το συνδύασε με sneakers και χρυσά σκουλαρίκια παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας και μόδας.

IMG 6594 1

Με μίνι μαύρο φόρεμα Paco Rabanne, lace up πέδιλα Tsakiris Mallas και τσαντάκι σε σχήμα καρδιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά και τον Snik να σκεφτεί πως δεν θα ξαναβρεί πιο κομψή σύντροφο.

IMG 6537 1

Με jeans Nika, που επέλεξε να αφήσει ανοιχτό για να δώσει έμφαση στο μαύρο μαγιό που φορούσε από μέσα, στην αλυσίδα μέσης και στα γάντια της, η Ελενα Κρεμλίδου μαγνήτισε τα βλέμματα, αλλά μάλλον δεν ήταν για καλό…

Τροχαίο για την τριάδα του «Survivor»

«Δεν φταις εσύ» τραγούδησαν μαζί με τον Stan, στη σκηνή της Τεχνόπολης, οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Αννα Μαρία Βέλλη, στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου act, όπου μπλέχτηκε μουσικά και το all time classic σουξέ «Could you be loved». Η τριάδα του φετινού «Survivor» πολύ διασκέδασε τη συμμετοχή της στα MVMA, το ίδιο και τη νυχτερινή έξοδό της για ποτάκι αμέσως μετά. Η συνέχεια, ωστόσο, γράφτηκε λίγο τρομακτικά με ένα τροχαίο.

0H6A8594

Συγκεκριμένα, τα παιδιά πήραν ταξί για να μην οδηγήσουν επειδή είχαν πιει, αλλά ένας άλλος δεν έπραξε το ίδιο συνετά. Πήρε το αμάξι του και έπεσε πάνω στο ταξί που μετέφερε τους τρεις φίλους. Την αποκάλυψη έκανε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος πήγε άυπνος το επόμενο πρωί στην εκπομπή «Σου Κου Family», διευκρινίζοντας ότι δεν χτύπησε κανείς!

Μακριά και αγαπημένοι οι δύο πρώην

Μπορεί ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρέθηκαν και οι δύο στα φετινά MVMA, όμως δεν συναντήθηκαν ποτέ. Σίγουρα δεν θα το επεδίωξαν κιόλας, αλλά τους βοήθησε και η διοργάνωση. Η παρουσιάστρια του Alpha ανέβηκε στη σκηνή για να προλογίσει το βίντεο του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή τη βράβευση του Γιώργου Μαζωνάκη για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, το «Ωρες μικρές».

273388

O Snik, από την άλλη, πήρε βραβείο για το καλύτερο trap video της χρονιάς, με το τραγούδι «Etsi», ενώ συμμετείχε και σε ένα act, το οποίο -όπως συνέβη και με acts άλλων καλλιτεχνών-προβλήθηκε στις οθόνες του event από άλλο stage και χώρο. Ετσι οι δύο πρώην δεν βρέθηκαν στο backstage. Μάλιστα, ο τράπερ δεν έδωσε το «παρών» ούτε στο κόκκινο χαλί.

{{-PCOUNT-}}34{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...