Ο δικηγόρος των γυναικών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολιάζει την προφυλάκισή του

«Οι εντολείς οι δικοί μου έχουν την αλήθεια με το μέρος τους, ανθρώπους που έχουν καταθέσει υπέρ τους»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών βγήκε από τη ΓΑΔΑ για να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο συνήγορος των γυναικών που κατήγγειλαν τον ηθοποιό, Αλέξανδρος Μίντζιας μίλησε λίγο μετά τη προφυλάκιση του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης: Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ» (video)

«Οι στιγμές είναι περίεργες. Είναι μία από εκείνες τις στιγμές που δείχνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η δικαιοσύνη αν την αφήσουμε να λειτουργεί απερίσπαστη και όχι με την πίεση και την ταχύτητα της ανάγκης για τηλεοπτική επικαιρότητα, επιτελεί πλήρως τον σκοπό της. Αυτό που αντιμετωπίζουν οι κυρίες από το ευρύ κοινό είναι αρκετά πιεστικό.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Κρομμύδας: «Τι περίμενε ο Φιλιππίδης να τον αφήσει ο εισαγγελέας να πάει διακοπές;»

Δεν υπάρχει χρόνος που αποφασίζει κάποιος να βγει προς τα έξω. Είναι μια κουβέντα που έχει απασχολήσει αρκετά, είναι μια εποχή που δείχνει ότι τα πράγματα αλλάζουν. Ο λόγος που αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος έτοιμος να βγει να μιλήσει είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Σαφώς θα ήταν καλύτερο να βγει να μιλήσει όταν του συμβαίνει».

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο εισαγγελέας έκρινε προφυλακιστέο το Φιλιππίδη» (video)

Και πρόσθεσε: «Οι εντολείς οι δικοί μου έχουν την αλήθεια με το μέρος τους, ανθρώπους που έχουν καταθέσει υπέρ τους. Από εκεί και πέρα οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν», ενώ τόνισε ότι η προφυλάκιση έχει «έναν συμβολισμό υψίστης σημασίας», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Διαβάστε επίσης: Το ξέσπασμα του Σκιαδαρέση μετά τη προφυλάκιση του Φιλιππίδη

Δείτε τι δήλωσε και στο δελτίο του ΑΝΤ1.

https://www.youtube.com/watch?v=agJV7Q4tbOo

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.