Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

Αμετανόητος και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων o Πέτρος Φιλιππίδης

Εμφανίστηκε αμετανόητος στην απολογία του, έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις ενοχής για τα εγκλήματα τα οποία τέλεσε με ιδιαίτερη σκληρότητα και είναι πιθανό να τα επαναλάβει.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η 15η τακτική ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων αποφάσισαν ομόφωνα να στείλουν στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εξέδωσαν οι δύο δικαστικές λειτουργοί σε βάρος του πασίγνωστου κωμικού ηθοποιού είναι καταπέλτης. Η μαραθώνια διαδικασία της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διήρκεσε περίπου δέκα ώρες, δεν στάθηκε ικανή να πείσει ότι ο θιασάρχης πρέπει να μείνει έξω από το κελί έως τη δίκη του. Το αποτέλεσμα ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης να οδηγηθεί χθες στις Φυλακές Τρίπολης, όπου θα συναντήσει τον επίσης προφυλακισμένο συνάδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη.

20210728130056 1Q4A9562

Οι απαντήσεις που έδωσε ο προφυλακισμένος ηθοποιός σε ανακρίτρια και εισαγγελέα φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό του εντάλματος προσωρινής κράτησης οι δύο δικαστικές λειτουργοί θεωρούν ότι ο κατηγορούμενος είναι αμετανόητος και -το κυριότερο- ότι τέλεσε τον βιασμό και τις απόπειρες βιασμού με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ένταλμα αναφέρεται ότι ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δεν κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση εις βάρος τους. Και οι τρεις γυναίκες έχουν υποστηρίξει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε στις αντιδράσεις τους με βίαιο και απαξιωτικό τρόπο. Μάλιστα, η μία έχει πει ότι την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο όταν προσποιήθηκε ότι έπαθε κρίση για να γλιτώσει.

20210728130052 1Q4A9553 1

Οι δύο δικαστικές λειτουργοί θεωρούν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. Σε αυτό φέρεται ότι διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο η μακρά περίοδος δράσης του από το 2008 έως το 2014, κατά την οποία φέρεται ότι προχωρούσε στις βίαιες πράξεις σε βάρος των θυμάτων του, ασκώντας εξουσία από τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη. Αυτό, σύμφωνα με την κρίση ανακρίτριας και εισαγγελέως, σημαίνει ότι αν αφεθεί ελεύθερος και επιστρέψει στα παλιά του καθήκοντα μπορεί να διαπράξει νέα εγκλήματα. Τέλος, στο ένταλμα καταγράφεται ότι έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις ενοχής του Πέτρου Φιλιππίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...