Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται στη Σύρο τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου

Μπορεί η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου να μην επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία για την επισημοποίηση της σχέσης τους που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο καιρό σε τοπική εφημερίδα της Σύρου, από τη μια, και οι pre-wedding φωτογραφίες που έχει ποστάρει το ερωτευμένο ζευγάρι στα social media τις τελευταίες ημέρες, από την άλλη, δείχνουν -αν μη τι άλλο- πως… σήμερα γάμος γίνεται στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Τόσο η Δανάη, η οποία μεγάλωσε στη Σύρο, όσο και ο ηθοποιός και τραγουδιστής αγαπημένος της είχαν επιλέξει εξαρχής την 7η Αυγούστου ως ημερομηνία της ένωσής τους με πολιτικό γάμο, καθώς πρόκειται για τη γενέθλια ημερομηνία της όμορφης πρωταγωνίστριας της σειράς «Άγριες μέλισσες».

φ2 mixalaki 2

Όταν παρ’ όλα αυτά έγινε γνωστό πως θα παντρευτούν, προσπάθησαν και οι δύο -μέσα από δήθεν τυχαίες δηλώσεις φίλων τους- να… θολώσουν τα νερά αναφορικά με τον τόπο και την ημέρα του γάμου τους, ώστε να κρατήσουν μακριά από το χαρμόσυνο γεγονός τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημοσιοποίηση της γαμήλιας αναγγελίας τους, ωστόσο, κατέστησε σαφές πως το ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα (οριστικά!) στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Εκεί βρίσκεται το ζευγάρι εδώ και περίπου μία εβδομάδα, κάνοντας τις τελευταίες προετοιμασίες.

Τα… προεόρτια

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανέβηκε στα Stories του Γιώργου Παπαγεωργίου στο Instagram δείχνει τον ίδιο να έχει αφεθεί στα χεριά ενός φίλου του κομμωτή για το γαμπριάτικο κούρεμά του. «Του γαμπρού το κούρεμα, του φίλου ξεπροβόδισμα» γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και front-man της ροκ μπάντας Polkar. Η Δανάη Μιχαλάκη, από την άλλη μεριά, σε κάποιες φωτογραφικές αναρτήσεις που έχει κάνει από το κοσμοπολίτικο νησί δεν έχει σχολιάσει καθόλου το θέμα γάμος.

φ4 papagewrgioy

Φαίνεται όμως πολύ ευτυχισμένη και ειδικά σε ένα «κλικ» χωρίς μακιγιάζ που την έχει τραβήξει ο αγαπημένος της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα στην Ντελαγκράτσια, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου «Alkyon», που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Όσο για την επόμενη μέρα, το ζευγάρι θα βρεθεί μαζί επί σκηνής σε μια συναυλία των Polkar στη Σύρο, όπου η αγαπημένη ηθοποιός θα πάρει μέρος ως guest star.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...