Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η κλεπτομανής παίκτρια του «Survivor»

Το σκοτεινό παρελθόν πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης

Προσγειώθηκε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου άγνωστη στο ευρύ κοινό, με το όνομά της να μην υπάρχει στον χάρτη των επωνύμων που δοκίμασαν (αντί αδράς αμοιβής) την τύχη τους στο reality του Ατζούν Ιλιτζαλί. Για εκείνη το «Survivor» ήταν μια καλή ευκαιρία.

Από τη μία θα φλέρταρε με το όνειρο του επάθλου, το οποίο ως γνωστόν κατέληξε στα χέρια του Σάκη Κατσούλη, και από την άλλη θα έπαιζε στην πίστα της αναγνωρισιμότητας. Δεν είναι και λίγο πράγμα, άλλωστε, για όσους εισβάλλουν στα realities η ευκαιρία που τους δίνεται. Από το… πουθενά και εκεί που δεν τους ήξερε κανείς, ξαφνικά να τους μάθει, έστω και για λίγους μήνες, η μισή Ελλάδα.

Ολοι όσοι είχαν ετοιμάσει τις βαλίτσες τους για τις εξωτικές παραλίες του reality επιβίωσης άφησαν πίσω τους το παρελθόν τους, προσωπικό και επαγγελματικό. Στην περίπτωσή της είναι αρκετά σκοτεινό. Τόσο σκοτεινό που προ «Survivor» μπορούσε να τη βάλει σε μπελάδες. Βλέπετε, η πρώην παίκτρια του «Survivor», που βομβαρδίζει πια το Instagram με σέξι φωτογραφίες πασχίζοντας να αυξήσει τους ακολούθους της, δεν μπορούσε να αντισταθεί στον άλλον της εαυτό.

Κλεπτομανής

Οπως σφύριξε στην «Espresso» ένα πουλάκι που την ξέρει απέξω και ανακατωτά, το ταλέντο της δεν περιοριζόταν στο επάγγελμα με το οποίο προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην! Κάποιοι από τη δουλειά της ήξεραν πως έχει… μακρύ χέρι, πως ήταν μια κλεπτομανής που δεν μπορούσε με τίποτα να καταπνίξει το πάθος της. Δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά στα οποία «το ταμείον ήταν μείον» με δική της υπαιτιότητα. Το αφεντικό της την είχε τσιμπήσει να απλώνει χέρι και να τσεπώνει το παραδάκι με αστραπιαίες κινήσεις.

Στην αρχή την έπιασαν και της διαμήνυσαν πως δεν θέλουν το πράγμα να φτάσει μέχρι την Αστυνομία. Εκείνη τους διαβεβαίωσε πως θα καταπνίξει το πάθος της, αλλά μάταια. Μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και την έδιωξαν κακήν κακώς, επιλέγοντας να μην την καταγγείλουν. Και να φανταστείτε πως στο «Survivor» κάποιοι παίκτες κατηγορούσαν ως… κλέφτρα μία άλλη, αθώα ψυχή. Πού να ήξεραν ότι στην παρέα τους είχαν μια αιθέρια και λυγερή ύπαρξη που ήταν όντως κλέφτρα στην πραγματική της ζωή…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...