Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Η «φωλιά» των Κου Κου γκρεμίστηκε! Καραβάτου και Κατσούλης έριξαν «βόμβα» διαζυγίου

Σε άλλες... πολιτείες έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου

Λίγους μήνες μετά το φινάλε της τηλεοπτικής τους συνεργασίας στην πρωινή εκπομπή του Star γράφτηκε επισήμως το «the end» και στον γάμο τους, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης... κλείδωσαν την πόρτα της «Φωλιάς των Κου Κου» και πάνε για άλλες… πολιτείες, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Η είδηση ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον γάμο του ηθοποιού και της παρουσιάστριας ανακοινώθηκε χθες, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Αλέξανδρου Μίντζια.

Ωστόσο, οι φήμες ότι οι δυο τους περνούσαν κρίση και ότι εδώ και έναν χρόνο, περίπου, ζούσαν μαζί συμβατικά είχαν προηγηθεί της συγκεκριμένης ανακοίνωσης. Για κάποιους, μάλιστα, ήταν απλώς θέμα χρόνου να… σκάσει και αυτό το διαζύγιο, από τη στιγμή που οι δυο τους είχαν χωρίσει τηλεοπτικά από τις αρχές Μαΐου.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί, μεν, να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και η προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως, δε, των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη» αναφέρει η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού, που έφτασε στα δημοσιογραφικά e-mails και στην οποία τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι τα παιδιά τους, η 10χρονη Αέλια και ο 5χρονος Αρίωνας, έχουν ενημερωθεί για τη νέα τάξη πραγμάτων στη ζωή των γονιών τους.

Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη ξεκίνησε αρχές του 2009 και υπήρξε παθιασμένη, με τους δυο τους να μην κρύβονται και να κάνουν δηλώσεις σε συνεντεύξεις τους για τον μεγάλο έρωτά τους. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Φιλοθέης, στις 25 Ιουλίου 2011, ενώ η Κατερίνα περίμενε ήδη το πρώτο τους παιδί, την Αέλια. Μερικά χρόνια μετά, το 2016, το ζευγάρι υποδέχτηκε και τον Αρίωνα. Τότε η κοινή τηλεοπτική πορεία τους σε πρωινές εκπομπές μετρούσε ήδη δύο χρόνια και οι ίδιοι φαίνονταν ευτυχισμένοι.

Το φθινόπωρο του 2017 μπήκαν μαζί στη «Φωλιά των Κου Κου» στο Star, όπου μοιράστηκαν επιτυχίες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Φέτος, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, ο Κρατερός ανακοίνωσε -προς έκπληξη αρκετών τότε- την αποχώρησή του από την εκπομπή.

«Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια» είχε αναφέρει ο ίδιος, αιτιολογώντας την αποχώρησή του με επαγγελματικές υποχρεώσεις του που σχετίζονται με τον κινηματογράφο. Δίπλα του η Κατερίνα δε μπορούσε εκείνη την ημέρα να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ίσως επειδή δεν έκλαιγε τόσο για το φευγιό του από το πρωινό όσο για το τέλος του γάμου τους.

Ιδιαίτερα φορτισμένη υπήρξε η παρουσιάστρια και στο φινάλε της «Φωλιάς των Κου-Κου», λέγοντας πράγματα που ακούγονταν κάπως παράξενα, ίσως και ανεξήγητα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο, ίσως κάποια από τα λεγόμενά της τότε να είχαν αποδέκτη τον Κρατερό. «Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν. Ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω και για αυτό. Πένθησα. Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη» είχε πει τότε μεταξύ άλλων. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μένα, που δεν με υπερασπίστηκα όπως θα έπρεπε και θέλω να συγχωρέσω όσο πιο γρήγορα μπορώ όλους τους ανθρώπους που, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε για να μπορέσω να συνεχίσω μπροστά» είχε προσθέσει η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταία εκπομπή της στο Star.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...