Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ και ο πολίστας Γιώργος Δερβίσης ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το love story της όμορφης ηθοποιού, που βρήκε τον «Ηλιο» στα μάτια του ασημένιου ολυμπιονίκη του Τόκιο

Ο «Ήλιος» μπήκε στη ζωή της όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και προσωπικά, και μάλιστα εδώ και τρία χρόνια, προτού η ίδια γίνει ακόμη πιο γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1. Γιατί για την Ιζαμπέλα Φούλοπ ο έρωτας δεν περνά από το στομάχι, αλλά από τις… πισίνες!

Η πανέμορφη ηθοποιός και κόρη του γνωστού Ούγγρου εικαστικού Τίμπορ Φούλοπ, που πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αθήνα με συχνές επισκέψεις στη Βουδαπέστη, έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του πολίστα και αργυρού ολυμπιονίκη στο Τόκιο Γιώργου Δερβίση. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το ζευγάρι έπειτα από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και να δώσει όρκους αιώνιας πίστης μέσα στο 2022, επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τον δυνατό έρωτά του.

φ1 2021 08 19T102923.612

Έναν έρωτα που στεγάζουν κάτω από το ίδιο σπίτι, μια και συζούν (τα παιδιά μένουν στα νότια προάστια και, συγκεκριμένα, στη Βούλα). Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο για τα καλά και τα άσχημα. Η Ιζαμπέλα στέκεται σαν βράχος αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πολίστα του Ολυμπιακού και όλο αυτό το διάστημα έζησε την προσπάθειά του μέσα από το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γυρίσει από την Ιαπωνία με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος ως μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο.

Η ηθοποιός, ξέροντας άλλωστε πόσο έχει κοπιάσει ο Δερβίσης στις πισίνες, ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής και να χαθεί υπερήφανη για εκείνον στην αγκαλιά του. Δεν ήταν λοιπόν μόνο η Κόνι Μεταξά που δεν κρατήθηκε και έτρεξε στο αεροδρόμιο για να αγκαλιάσει τον καλό της Μάριο Καπότση (σημειωτέον, Καπότσης και Δερβίσης είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι), αλλά και η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που με υπερηφάνεια κοιτούσε το αργυρό μετάλλιο στο στήθος του συντρόφου της.

Αλλα και ο Δερβίσης, παρόλο που δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι πάντα στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού και τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση. Αφουγκράζεται τις ανησυχίες της (πέρασαν μαζί και τη βασανιστική για τους ηθοποιούς καραντίνα, με τα θέατρα να είναι κλειστά και τις τηλεοπτικές παραγωγές να συναντούν χίλιες δυσκολίες λόγω των lockdowns) και επικροτεί τις επαγγελματικές της επιλογές.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από τρία χρόνια οι δυο τους, που ποτέ δεν έκρυψαν δημόσια τη σχέση και τον έρωτά τους, είναι έτοιμοι για γάμο, με τη βαφτιστήρα του ηθοποιού Κώστα Καρρά και τον 26χρονο πολίστα του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να ζήσουν πολύ σύντομα την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...