Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναστάτωσε τους λουόμενους με το σέξι μαγιό της (φωτο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το διαζύγιό της ανανεώθηκε και είναι πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ.

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε σε παραλία της Βάρκιζας να απολαμβάνει τις βουτιές της φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό και να αναστατώνει τους λουόμενους. «Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής, ούτε γενικά μου αρέσουν τα υπερβολικά αποτελέσματα, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο πια. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά», είχε πει σε συνέντευξή της αναφερόμενη στις διορθωτικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Και είχε προσθέσει: «Χειρουργείο μια φορά έχω κάνει, ήταν το στήθος μου.. το ήθελα από μικρή, ήθελα να έχει ωραίο σχήμα Και τη μύτη μου, είχα κάνει διάφραγμα και είπαμε να διορθώσουμε μια δυο ατέλειες. Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν έχουν περάσει και 7 χρόνια, δεν θυμάμαι πώς ήμουν, είναι σα να είναι δικό μου. Βάζω υαλουρονικό στα χείλη, αλλά είχαν όγκο από πριν Τα κάνω ανά τακτά διαστήματα για να διατηρώ την εικόνα μου. Κάνω πράγματα, αλλά σε μικρό βαθμό».

Δείτε φωτογραφίες από την παραλία:

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.