Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Την Παρασκευή η κηδεία του Ανέστη Βλάχου με δημοτική δαπάνη

Το μήνυμα της οικογένειάς του

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη την οικογένειά του και στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, θα πραγματοποιηθεί με δημοτική δαπάνη στο Α΄ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων. Ο Ανέστης Βλάχος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπέη «εισφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην μεταπολιτευτική ζωή της πρωτεύουσας» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η κηδεία του. «Mε βαθυτάτη οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού Ανέστη Βλάχου. Ο Ανέστης Βλάχος έδωσε μία γενναία μάχη για τη ζωή, τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία τον ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια και η σοβαρότερη επιπλοκή της, η πολυοργανική ανεπάρκεια, τον κατέβαλλαν με αποτέλεσμα να καταλήξει εχθές, 23 Αυγούστου 2021, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και φρόντισαν τον άνθρωπό μας. Ευχαριστούμε επίσης όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που τον αγάπησε και συνδέθηκε μαζί του για την συμπαράσταση στο πένθος μας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Ελευθέριο Γ. Σκιαδά – Eleftherios G. Skiadas που θέλησαν να τον τιμήσουν με την ευγενική παραχώρηση από την πόλη που αγάπησε, έζησε και υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος, χώρου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών για την ταφή του. Ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Υπουργό και προσωπική του φίλη, κυρία Λίνα Μενδώνη για την αγάπη και τα θερμά λόγια. Ευχαριστούμε την AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ και το ΠΑΣΟΚ, τις μεγάλες του αγάπες, αλλά και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για τα ιδιαιτέρως τιμητικά και άκρως συγκινητικά τους λόγια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως η εξόδιος ακολουθία, θα ψαλεί, την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Αιωνία σου η μνήμη πατέρα, παππού, σύζυγε, φίλε, αδελφέ! Μετά τιμής, Η οικογένεια».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα