Έφυγε από τη ζωή ο Ανέστης Βλάχος

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε στον Ευαγγελισμό το τελευταίο διάστημα.

«Όλα όσα συμβαίνουν με την υγεία του πατέρα μου σήμερα είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψής του τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς πλέον προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Όμως όλα θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που παρακαλώ είναι να ζήσει ο πατέρας μου», είχε πει στην Espresso ο γιος του.

Με τη σύζυγό του και την κόρη τους

Ο «κακός» του ελληνικού σινεμά, που μέσα από χαρακτηριστικούς ρόλους έκανε μεγάλη καριέρα, εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Ιουλίου, έπειτα από μια αδιαθεσία που ένιωσε, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να νοσηλευτεί στην Παθολογική Κλινική.

Η οικογένειά του πρόσφατα είχε εκδώσει ανακοίνωση που ανέφερε: «Σεβόμενοι το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών, σε άνθρωπο, φύση και ζώα, δεν επιθυμούσαμε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα και παππού μας Ανέστη Βλάχου. Πραγματικά όμως είναι τέτοιο το ενδιαφέρον του κόσμου που τον αγαπά και τόσο μαζική η εκδήλωσή του, που μας αναγκάζει να ενημερώσουμε σχετικά. Ο Ανέστης Βλάχος συμπληρώνει 16 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 16 ημέρες με αρκετές διακυμάνσεις και αρκετή καταπόνηση για εκείνον» ανέφερε η ανακοίνωση.

«Η ουρολοίμωξη που αρχικά τον ταλαιπωρούσε και ήταν η γενεσιουργός αιτία του πυρετού, ο οποίος ήταν ένα από τα συμπτώματα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, έχει αρχίσει να υποχωρεί μετά και τη χορήγηση της αντιβίωσης. Δυστυχώς όμως η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στον οργανισμό του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και έτσι την περασμένη Παρασκευή, 6 Αυγούστου, κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η υποστήριξή του με οξυγόνο.

Σύμφωνα πάντοτε με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η καρδιακή ανεπάρκεια είναι αρκετά σοβαρή πλέον και ευθύνεται για την κακή αιμάτωση των υπόλοιπων οργάνων, δημιουργώντας έτσι μία γενικότερη εξασθένηση του οργανισμού του. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της δοκιμασίας του. Ζητούμε απ’ όλον τον υπέροχο κόσμο που τον αγαπάει και που μας έχει συγκλονίσει, όχι απλά συγκινήσει με το ενδιαφέρον του, να εντείνει τις προσευχές του. Αντιλαμβανόμαστε πως οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας, προσευχόμαστε κι εμείς από τη δική μας πλευρά για όλον τον κόσμο που δοκιμάζεται, που ξεριζώνεται, που αγωνιά, καθώς και γι’ αυτούς τους υπέροχους εθελοντές, που τους βλέπουμε μαζί με τους ηρωικούς μας πυροσβέστες να κρατούν τη χώρα μας στα χέρια τους και που αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία! Με εκτίμηση, η οικογένεια».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.