Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ο… θιγμένος Κούγιας, που παραδέχεται ότι είναι «επηρεαστής» σε ό,τι αφορά το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου στην Ελλάδα

E, όχι και...influencer

Όχι, δεν είναι τελικά «influencer» ο Αλέξης Κούγιας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με εξώδικό του που απέστειλε στην εφημερίδα «Espresso», η οποία στις 17 Αυγούστου είχε δημοσιεύσει άρθρο με τον τίτλο: «Λαρισαίοι και Βολιώτες κάνουν ουρά για ένα κλικ με τον influencer ποινικολόγο… ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΠΩΣ… ΤΟΥΝΗ! Το επεισόδιο με τον δικηγόρο σε μπαρ της Σκιάθου και οι “ψιλές” από τον Μπέο».

Το εν λόγω δημοσίευμα έθιξε τον κύριο Κούγια, ο οποίος στο εξώδικό του μεταξύ άλλων σημειώνει: «Με τα παραπάνω με αποκαλέσατε influencer ποινικολόγο, δηλαδή “επηρεαστή” που απασχολεί την κοινή γνώμη όχι με την άσκηση του λειτουργήματός του στα δικαστήρια, αλλά με την ιδιωτική του ζωή και τις προσωπικές του περιπέτειες, τις οποίες προβάλλει γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό, όπως κάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία απασχολεί την κοινή γνώμη με τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της και τις αισθηματικές της περιπέτειες, τις οποίες προβάλλει επί καθημερινής βάσης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Πολύκροτο διαζύγιο

Και η αλήθεια είναι ότι όντως όλα αυτά τα χρόνια ο κύριος Κούγιας ευτυχώς δεν μας έχει απασχολήσει με ημίγυμνες φωτογραφίσεις του. Όσο για τις αισθηματικές, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, που δεν μας απατά, το πολύκροτο διαζύγιό του απασχολούσε για χρόνια και χρόνια ολόκληρα εφημερίδες, περιοδικά, εκπομπές, ραδιόφωνα, σάιτ. Επίσης, κάθε λίγο και λιγάκι τα e-mails εφημερίδων, περιοδικών και τηλεοπτικών εκπομπών βομβαρδίζονται με ανακοινώσεις που καταφθάνουν από τον Αλέξη Κούγια ενημερώνοντάς μας για όλους τους προσωπικούς του καβγάδες που έχει κατά καιρούς με επωνύμους, όπως ο Αχιλλέας Μπέος, τον οποίο κατήγγειλε ο ίδιος ότι του έριξε μερικές «ψιλές».

Πάντως, στο εξώδικο που απέστειλε ο κ. Κούγιας στην εφημερίδα μας, αν και αναφέρει ότι δεν είναι «επηρεαστής», σε άλλο σημείο παραδέχεται ότι είναι, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου στην Ελλάδα, το ΑΡΓΟΣ! Όπως παραδέχεται ο ίδιος, «Ειδικά από τότε που εισηγήθηκα στη νυν διοίκηση του ΑΡΓΟΣ Α.Ε. την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής της όσον αφορά τον τρόπο εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών σας για τη διανομή των έντυπων του ομίλου σας, ξεκινήσατε μια εκστρατεία ακραίας συκοφαντήσεως…»!

Την επόμενη φορά, κ. Κούγια, αφού τους επηρεάζετε που τους επηρεάζετε, καλό θα είναι, αντί για χρεώσεις, να εισηγηθείτε τουλάχιστον η διανομή να γίνεται… τίμια και σωστά! Όπως τίμια και σωστή είναι η Ιωάννα Τούνη, που δεν κρύβει τίποτα από τα social media και τα βγάζει όλα στη φόρα.

Εξώδικη διαμαρτυρία του Αλέξη Κούγια στην «Espresso»

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην «Εspresso», όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

Ειδικά από τότε που εισηγήθηκα στη νυν διοίκηση του ΑΡΓΟΣ ΑΕ την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής της όσον αφορά τον τρόπο και το χρόνο εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών σας για τη διανομή των εντύπων του ομίλου σας, ξεκινήσατε μία εκστρατεία ακραίας συκοφαντήσεως τόσο της εταιρείας και του διοικητικού της συμβουλίου όσο και εμού προσωπικά, ώστε να υποκύψουμε και να αποδεχτούμε την επαναφορά της παλαιάς -προνομιακής για εσάς- οικονομικής πολιτικής που σας επέτρεπε να εξοφλείτε τις υποχρεώσεις σας με μεταχρονολογημένες επιταγές 8 μηνών. Στο υπ’ αρ. 2634/ 17 Αυγούστου 2021 φύλλο της εφημερίδας σας, αντί να στηλιτεύσετε, ως οφείλατε, μια άνανδρη επίθεση εις βάρος μου, η οποία έλαβε χώρα μπροστά στο 12χρονο γιο ενός λιμενικού υπό τα όμματα οικογενειών με τα παιδιά τους, με δράστη ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που είναι σήμερα Δήμαρχος Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και κρατηθεί προσωρινά για κακουργήματα, εσείς προτιμήσατε να δημοσιεύσατε με πηχυαίους χαρακτήρες τα εξής συκοφαντικά – εξυβριστικά για το πρόσωπό μου:

«Λαρισαίοι και Βολιώτες κάνουν ουρά για ένα “κλικ” με τον… influencer ποινικολόγο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΠΩΣ… ΤΟΥΝΗ! Το επεισόδιο με τον δικηγόρο σε μπαρ της Σκιάθου και οι “ψιλές” από τον Μπέο».

Με τα παραπάνω με αποκαλέσατε influencer ποινικολόγο, δηλ. «επηρεαστή» που απασχολεί την κοινή γνώμη όχι με την άσκηση του λειτουργήματός του στα δικαστήρια, αλλά με την ιδιωτική του ζωή και τις προσωπικές του περιπέτειες, τις οποίες προβάλλει γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό, όπως κάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία απασχολεί την κοινή γνώμη με τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της και τις αισθηματικές της περιπέτειες, τις οποίες προβάλλει επί καθημερινής βάσης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram, twitter).

Αντίθετα, σας είναι γνωστό ότι εγώ δεν διατηρούσα ποτέ ούτε σήμερα διατηρώ οποιοδήποτε λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικά μετά τη λύση του γάμου μου, δεν προβάλλω την ιδιωτική μου ζωή ούτε διανέμω φωτογραφίες ή βίντεο από την ιδιωτική μου ζωή ούτε είμαι influencer, όπως αυτός ο όρος έχει επικρατήσει για να περιγράψει τους ανθρώπους εκείνους που προβάλλουν συστηματικά τον εαυτό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να επηρεάζουν τις αποφάσεις των ακόλουθών τους σε θέματα ένδυσης, φαγητού, τρόπου διασκέδασης, γυμναστικής κ.λπ., έχοντας ως απώτερο σκοπό το κέρδος.

Σε ό,τι αφορά εξάλλου τις δύο επιθέσεις που δέχτηκα στη Σκιάθο και στις οποίες αναφέρονται οι δηλώσεις μου που φιλοξενήσατε στη σελίδα 5, ήμουν αναγκασμένος να προβώ στις δηλώσεις αυτές προς αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς είχαν προηγηθεί ανακριβή δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες, και όχι προς το σκοπό της αυτοπροβολής, την οποία ουδόλως έχω ανάγκη, αφού απολαμβάνω προβολής και καταξίωσης εδώ και 47 έτη κυρίως λόγω της επιτυχούς ασκήσεως του λειτουργήματός μου με επιστημονική επάρκεια και ηθική ακεραιότητα και δευτερευόντως εξαιτίας της έντιμης ενασχόλησής μου με το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κατά συνέπεια, γνωρίζατε πολύ καλά ότι τα όσα δημοσιεύσατε για το πρόσωπό μου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και εκφεύγουν κάθε έννοιας ασκήσεως κριτικής και δικαιολογημένου ενδιαφέροντος, αλλά τα δημοσιεύσατε με σκοπό να με κατεξευτελίσετε ενώπιον του αναγνωστικού σας κοινού και να επιτύχετε πωλήσεις της εφημερίδας σας. Διά ταύτα και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου σας προσκαλώ όπως στο αμέσως επόμενο από τη λήψη της παρούσας φύλλο της εφημερίδας σας δημοσιεύσετε στην 1η και στην 5η σελίδα κείμενo με το εξής περιεχόμενο στο ίδιο μέγεθος:

«Ανακαλούμε ως αναληθή την αναφορά στο πρωτοσέλιδο και στη σελίδα 5 του από 17 Αυγούστου 2021 φύλλου της εφημερίδας μας ότι ο κ. Αλέξιος Κούγιας είναι influencer ποινικολόγος και influencer σαν την Ιωάννα Τούvη και ζητούμε συγγνώμη για την προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής του. Οι ως άνω χαρακτηρισμοί σε βάρος του ήταν ατυχείς και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...