Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Τζούλια Νόβα – Πόζαρε με μπλούζα της Σοβιετικής Ένωσης και σφυροδρέπανο και προκάλεσε χαμό

Η ανάρτηση της ουκρανικής καταγωγής παρουσιάστριας «τάραξε» το Ιnstagram

Kαι εκεί που η Τζούλια Νόβα πετά στα σύννεφα απολαμβάνοντας το love story με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο, περιμένοντας –όπως πρώτη αποκάλυψε η «Espresso»– τον καρπό του ερωτά τους, ήρθε μια μπλούζα με το… σφυροδρέπανο να προκαλέσει έναν μικρό χαμό!

Ολα άρχισαν όταν η… συντρόφισσα Τζούλια ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ενωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος! Πού να φανταζόταν όμως το μοντέλο και παρουσιάστρια (έχει γεννηθεί στην Ουκρανία) ότι η συγκεκριμένη κίνησή της θα προκαλούσε την αντίδραση ορισμένων ακολούθων της, που βγήκαν στο… βουνό και εξαπέλυσαν τα πυρά τους στη Νόβα, με έναν εξ αυτών, για παράδειγμα, να της γράφει: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας;» ενώ κάποιος άλλος τής έγραψε: «Στην ΕΣΣΔ δεν είχαν σούσι και Μύκονο»!

View this post on Instagram

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Η ίδια μετά τα πυρά που δέχτηκε (η πλειονότητα των ακολούθων της πάντως την αποθέωσε, αποκαλώντας τη «συντρόφισσα», δεν έχασε την ευκαιρία και ανταπάντησε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «όσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος».

Η ιστορική αναδρομή της Τζούλιας είχε και αναφορές στην οικογένειά της, θέλοντας να εξηγήσει για ποιον λόγο φωτογραφήθηκε με μπλούζα που είχε σφυροδρέπανο: «Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες για αυτό και δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω. Οσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει στο εξωτερικό, οκ, και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. ΟΚ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε -χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ενωση- δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Επειτα από όλα αυτά οι… πληροφορίες που θέλουν στελέχη του ΚΚΕ να συσκέπτονται, προκειμένου να καταστρώσουν τα πλάνα τους για το πώς θα αξιοποιήσουν τη Νόβα (θα μπορούσε να είναι ένα από τα πρόσωπα των σποτ του κόμματος του Περισσού, όταν και όποτε προκηρυχθούν εκλογές) δεν επιβεβαιώνονται! Εδώ που τα λέμε, όμως, δεν είναι και κακή ιδέα! Με την Τζούλια μπροστάρισσα το ΚΚΕ θα μπορούσε να «κλείσει το μάτι» και στη δεξαμενή της εγχώριας showbiz για να αντλήσει ψήφους… Δεν είναι και κακή ιδέα, εκτός και αν αποφασίσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας να τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...